top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Spleisen og gjeld

Først og fremst ; til dere som har gitt vil jeg si tusen hjertelig takk ❤️


Så over til en del spørsmål;


Total gjeld per dagsdato; 286.372kr


Gjeldssanering

Jeg har sjekket opp, og siden jeg er gift så får jeg ikke dette dekket.

Det er fordi det offentlige mener at mannen min har forsørgerplikt, gitt ekteskapsloven. Dog han har da vitterlig ikke plikt til å dekke gjeld andre har påført meg!


Anmeldelse av svindleren;

Det er gjort. Men det er også henlagt grunnet bevisets stilling. Som vanlig. Å etterforske ig straffe ekspartnere som svindler deg er ikke en prioritet, og politiet bruker ikke ressurser på dette

Når det gjelder sivilt søksmål som jeg er anbefalt er det et par ting som stopper; Advokaten må du dekke selv, samt gebyrer for å få det opp i retten. Det vil koste omlag LIKE mye som gjelden er på å gå til sak, og det er heller ikke gitt at du vinner.


ID-tyveri og svindel;

Ene banken som hadde gitt meg Mastercard, kortet fra Santander, samt Statoil kredittkortet som jeg hadde sagt opp (var utbetalt) som

vedkommende Har gjenåpnet og brukt ble gjort med mitt fødselsnummer!

Via nett.

Kortene hadde jeg ikke selv i hende, da dette ble snappet opp i postkassa.

Bankene og de som det er tatt opp abonnementet og kjøp hos mener jeg villig har gitt i fra meg min personlige ID og det er da ikke ID-tyveri.

Vel, når du skal gifte deg og er gift, så vil personen på PRØVINGSATTESTEN , VIGSELSPAPIRENE og SKILLSMISSESØKNADEN ha ditt fødsels-og personnummer. Bor man sammen så har man også det pga man er registrert på samme bopæl i folkeregisteret og på posten, men fødsels-og personnummer på samtlige som bor i boligen.


Det hjelper lite å komme med råd om å søke sletting, gjeldssanering , anmeldelse, sivilt søksmål etc fordi jeg har undersøkt alle disse mulighetene.


Jeg har heller ikke eiendom eller bolig å pantsette, så jeg får ikke refinansiert gjelden.

Betalingsanmerkninger og trekk i uføretrygden har jeg så det SUSER!

Eneste måten å få gjeldssanering er faktisk å gå i fra mannen min, altså skilsmisse, men det er uaktuelt!


Spleisen min er siste utvei;


Bildene under viser NOEN av kravene og størrelse på dem. Og det er jaggu ikke enkelt med å ha det slikt som dette heller. Jeg kommer ingen vei, og heller ikke fremover med livet sånn dette stå, og går i MINUS hver eneste måned!

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comments


bottom of page