top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Ser jeg dobbelt?

Jeg var i dag hos øyelege, fordi jeg i april i fjor plutselig begynte se dårlig.

Det gikk rett og slett fra en dag til den andre, hvor jeg merker dårligmere syn, svimmelhet og slitne øyne. Først tenkte jeg det var medisinene som gjør at jeg bare «var sliten og svimmel» , men etter en mnd gav jeg opp den tanken og innså; synet var dårligere.

Jeg kom meg til øyelegen jeg har hatt siden jeg var jentunge, og som opererte mine øyne i 2007. Gikk fra ekstremt dårlig til PERFEKT syn. Dommen var klar; jeg hadde fått dårligeer syn; -1.00 på Høyre øyet, og -0,75 på det andre øyet. Så ble briller igjen.

Dessverre.

I dag var det ny runde for sjekk, og jaggu hadde ikke synes gått tilbake.

Ikke mye, en nok, på venstre øyet var det nå KUN -0,25.

Det andre øyet var samme som sist. Nå skal det sides at Høyre øyet alltid har vært mitt dårligste, også før jeg ble operert i 2007.

Nå blir det nye brilleglass på det «gode» øyet, så skal jeg tilbake om et år.

Anbefaler Argus Syn, de er fantastiske. Har vært pasient hos Dr Willy P siden 1977! Tenkt det .


Nann
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Commenti


bottom of page