top of page
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Ser jeg dobbelt?

Jeg var i dag hos øyelege, fordi jeg i april i fjor plutselig begynte se dårlig.

Det gikk rett og slett fra en dag til den andre, hvor jeg merker dårligmere syn, svimmelhet og slitne øyne. Først tenkte jeg det var medisinene som gjør at jeg bare «var sliten og svimmel» , men etter en mnd gav jeg opp den tanken og innså; synet var dårligere.

Jeg kom meg til øyelegen jeg har hatt siden jeg var jentunge, og som opererte mine øyne i 2007. Gikk fra ekstremt dårlig til PERFEKT syn. Dommen var klar; jeg hadde fått dårligeer syn; -1.00 på Høyre øyet, og -0,75 på det andre øyet. Så ble briller igjen.

Dessverre.

I dag var det ny runde for sjekk, og jaggu hadde ikke synes gått tilbake.

Ikke mye, en nok, på venstre øyet var det nå KUN -0,25.

Det andre øyet var samme som sist. Nå skal det sides at Høyre øyet alltid har vært mitt dårligste, også før jeg ble operert i 2007.

Nå blir det nye brilleglass på det «gode» øyet, så skal jeg tilbake om et år.

Anbefaler Argus Syn, de er fantastiske. Har vært pasient hos Dr Willy P siden 1977! Tenkt det .


Nann
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Dama med SYV statsråder som føkka opp og måtte gå, og som måtte gå av selv men nesten måtte slites ut av statsrådskontoret, mener denne regjeringen har en ukultur. Hva med å for en gangs skyld kalle e

bottom of page