top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Jeg lover!

I fjor skrev jeg om forskjellige tema som jeg er opptatt av;

Fedres rettigheter. Jeg har lest mange forum, og har sett mange saker som man kan få utdrag av. Og dessverre ser jeg at selv om mødre dømmes for samværssabotasje, og barnet skal tilbakeføres far. Så gjør ikke retten noe for å hjelpe ad når kvinnen allikevel velger å ignorere dommen.  Kvinner driver fortsatt med snusk i kulissene for å sabotere, for å ignorere barnets rett til å være sammen med pappa, og jeg tenker med gru på alle uriktige bekymringsmeldingene som går til barnevernet på pur faen for å ødelegge for far.  En bekymringsmelding BV er pliktig å undersøke, og som bruker masse penger og ressurser på en barnefar der overhodet ikke er noe galt med, men handler om en bitter kvinner som er ute etter hevn eller økonomiske incentiver. Kanskje foreligger en psykisk lidelse hos henne som gjør at hun er “fryktelig redd når barnet er hos far”.  Tenk om BV hadde fått ro fra slike idioter som melder i fra uten sak, og kunne brukt pengene på de barna som faktisk trenger hjelp fra barnevernet, enn å bruke 40 timer på en far som er en GOD og OPPEGÅENDE pappa som bare er offer for en mama som er ute etter høyere bidrag? 

#Metoo, og hvordan hvite, vakre, rike kvinner stjal kampanjen fra seksuelt misbrukte minoritetsbarn i Harlem.  Jeg står på mitt, dette er ikke en videreføring, det er et kupp av en kampanje for disse barna. Nå er barna glemt, for alt man fokuserer på er GIske og Weinstein, menn som er dømt av folket og mediene. Ingen har hatt vett til å holde dette inne, og helle latt domstolene ta seg av det. Og det skremmer meg;  Det er mye makt i media, og mye maktmisbruk hos de som velger gå ut med navn på predatorer uten å bry seg om rettstaten.  #METOO har tilsidesatt rettsstaten.

Samtykkeloven i Sverige!  Dette er som jeg har sagt; en gavepakke til kvinner.  Ikke positivt ment. For med denne loven er mannen prisgitt en ærlig kvinne.  Var ølbrillene på og hun angrer?  Var det et One-Night-stand og type fant det ut?  Hadde hun valgt ut han som hevn for noe?  Vel kvinner kan nå hevde at mannen ikke har hørt at hun sa ja. DERFOR er dette en gavepakke til kvinner som vil vri seg unna sex de angrer på.  Skylde på mannen.  Heretter bør mannen da ha skriftlig all sexen, og sørge for å rope ut “ER DU SIKKER Å AT DU VIL KNULLE?!” 

Juridisk abort EN kvinne som blir gravid kan terminere svangerskapet innen de tolv første ukene, og barnefaren har ingenting han skulle ha sagt.  I Danmark kan men søke juridisk abort; altså ikke et medisinsk inngrep, men at de med loven i hånda kan be om fritak fra rettigheter og plikter i forbindelse med barnet. inkludert de økonomiske forpliktelsene til barnet.  Etter å ha lest på kvinnegrupper på både facebook og nettsteder er jeg sjokkert over at kvinner er for abort pga kvinnekroppen og rett til å bestemme, men flesteparten mente at mannen er hovedansvarlig for barnet, fordi HAN ikke brukte prevensjon. Om menn ikke ønsker barn, så bør de faktisk ikke ha sex. Jeg er rystet over hvor mange kvinner som fraskriver seg et hver ansvar for å sette barnet til verden, og tenker med gru på disse stakkars barna som lærer at alt er mannens feil som ikke brukte kondom.  Har virkelig kvinner degradert seg til et hjernetomt skall uten egen vilje og mening? 

Demonisering av menn Menn er fienden enten man vil det eller ikke. Menn er overgripere, seksualforbrytere, grusomme fedre, ikke eksisterende fedre, voldsutøvere og mye annet.  At fakta tilsier at menn oftere og oftere er offer for omsnuing, hevngjerrige kvinner, kvinner med økonomisk incentiv, eller rett og slett BARE EN MANN; det driter feministene i.  Mannen er og blir samfunnsfiende nummer en.  Vi må faktisk nå på banen for å avdemonisere menn,  Vi kan ikke lengre høre på feministene som spyr ut gørr om patriarkatet, basert på gamle menn med hatter som er en avleggs rase. Og vi kan ikke lenger skylde på de menn som er her nå; Dagens menn.  De som steller hjemme, ønsker fedrekvoten utvidet, som lager middag, henter i barnehage osv. 

Det å være en ansvarlig voksen  Der jeg bod har det siste året vært mange voldsepisoder blant ungdom, og dette er en trend som vises tydelig; Ungdom bryr seg ikke om lover og regler.  Når man ser  ungdomstrenden i dag, hvor jenter ned i 12 års alderen har vennesex, for å “lære seg å ha sex før de finner seg type”, filmer dette og får kred for dette. Altså de får høyere sosial status i ungdomsmiljøet sitt, så er det også en form for sosial kontroll av individene.  De som ikke vil være med, tvinges til dette fordi de vil være populære, og de som velger å avstå støtes ut og er “prektig” og “snerpete”, som igjen da er en omvendt form for sosial kontroll.  En annen ting er at de som ER med på dette er offer for en sosialkontroll, hvor også trusler er en del av dette, hvor “visst du ikke gjør som vi sier”, så fortelle vi foreldrene dine, sender videoen av deg hit og dit.  Ungdommene er fullstendig klar over at det i gale hender kan føre til alvorlige konsekvenser, og det langt frem i tid.  Det handler om SOSIAL KONTROLL!  “Hore ” er det mest brukte skjellsordet blant jenter, og brukes ofte for å etablere dominans i form av at man skal klassifisere seg som bedre enn den som bli kalt “hore”.  Man trenger ikke ha hatt sex en gang, men ordet i seg selv er såpass “dømmende” og “degraderende” at det gir et sosialt stempel.  Blant gutter er dette ordet “homo”, og en del av etablering av et maskulint hierarki hvor de mest maskuline er de som “vinner”. De som er “femi” eller “homo” holdes nede ved hjelp av denne typen dominans. 

Jeg synes vi som ansvarlige voksne, og foreldre for de som er det, har et ansvar for unge mennesker vi kjenner til å fortelle dem hvorfor dette er farlig, og sørge for trygge rammer slik at de ikke trenger kreds og høy sosial status i ungdomsmiljøet.

Barnebidraget og hvorfor det er utdatert og bør endres. Barnebidraget slik det er i dag var utformet for å stimulere og motivere til samvær.  Dette fordi det for 20 år siden ikke var så vanlig med delt bosted, og ofte så forsvant far ut av bildet totalt ved et samlivsbrudd.  Barn så han kanskje ved jul eller en sommerferie, men ofte valgte han bryte helt med eksen og barna og skaffe ny familie, og betalte kun en viss prosent av bidraget.  Dagens ordning skulle derfor gjøre det motiverende å ha kontakt med barna; 1&6 dels fordeling hvor foreldrenes inntekt ble sett på mot hverandre, hvor fradrag for samvær skulle være et godt utgangspunkt for å motivere.  Men når vi i dag ser at 45000 barn hver måned ikke får se pappaen sin grunnet samværssabotasje, så er det ikke lenger en ordning som motiverer til samvær. Det er blitt en ordning som motiverer til boikott av far for økonomisk vinning. For når en natt til per mnd kan utløse 2000 kroner, så er det klart at mødre ønsker mindre samvær hos far, og høyere inntekt til mamma.  Bidraget må revurderes.  Kanskje samværssabotasje bør føre til kutt eller frafall i bidraget? 

Mannsdagen 2019 Jeg ar dypt skuffet over politikere og media som ikke nevnte dagen med et ord den 19.11.18.  Ikke et pip. Ingen sa noe. Statsministeren var ikke ute og gratulerte mannen med dagen. Det er det første hun gjør 8.mars.  I ÅR blir det andre boller, og jeg og et par andre vil da forsøke arrangere Mannsdagen 2019, med paroler, fakler, taler på yuongstorget, og ikke minst håper på å få med politikere. For mannens utfordringer i dagens samfunn er viktig å få frem!  Vi håper derfor at vi klarer dette.  Og selvsagt snakker vi om å få til en skikkelig mannefest på youngstorget med konsert også etter tog og taler.  Vi jobber med dette.  ( kontakt meg gjerne om du ønsker bidra på epost) 

Så jeg kommer i 2018 til å fortsette jobbe for mine fanesaker.  FOR Likestilling på prinsippene om kjønnsnøytralitet, likeverd og like rettigheter  FOR fedres rettigheter  Å være en ansvarlig voksen  FOR juridisk abort i Norge.  MOT samtykkeloven slik den er i dag presentert.  MOT demonisering av menn  og MOT militante feminister. 

Er du med meg? 

Nann Jovold-Evenmo  tlf 46546485  Epost nannas75@gmail.com
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kristin Gjelsvik MOBBER

Til Kristin Gjeslvik. Jeg satt med sjokk og undring å så på din ranting mot Sophie Elise på Vixen Awards nå i helgen. Og må innrømme at først ble jeg stum, så ble jeg regel rett forbanna. Ikke fordi

Comments


bottom of page