top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Ikke rart det er krig i verden

Jeg surfer på nettet, både Instagram, Twitter og facebook. Og det er jo ikke fritt for mange meninger der ute. Av og til under man hvilken planet folk er født på, og mørkemenn finnes i fleng.


Av en merkelig grunn er det en ekstrembølge av kristenkonservative mørkemenn (og kvinner), som slipper til i det offentlige rom med både intervjuer, spalter opp og ned i mente, og likevel hyler de opp om No Platforming, boikott og sensur. Jeg finner det utrolig selvimotsigende når de samme som skriker opp om sensur er de samme som får stå uimotsagt i mediene. Og det er spesielt én gruppe de angriper, det er transpersoner. Transkvinner mer enn transmenn.

Hvorfor? Er disse mørkemenn redd for å «smittes» av en transkvinne? Eller fabrikkerer de konspirasjonsteorier om menn i kvinneklær som skal vifte med en penis, fordi de har generelt liten penis selv? Hvorfor er folk så forbanna interessert i hva andre har i mellom beina?!?!

Jeg misliker mørkemenn (og kvinner), spesielt disse høyre/kristenkonservative som skriker høyest om sensur og no-platforming, og som er de som får ordet, mens transpersoner blir tiet igjen av media!


Kan vi ikke bare godta hverandre som vi er? Åpenbart ikke, fordi da må vi godta at alle andre ikke er som oss, i et A4 boks med ferdig stempel «han», «hun», og ingenting annet.

Er det rart det er mobbing og krig i verden?

En gang for alle, dere forbanna kristenkonservative mørkemenn ->

Transkvinner er kvinner!!! transmenn er menn! Og DE ER IKKE SMITTSOMME!!!!0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

bottom of page