top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Dette ER IKKE seksuell trakassering fra Giske

Jeg har nå lest disse “varslingene” og spør du meg er dette justismord og karakterdrap av Giske.  Noe seksuell trakassering er dette overhodet IKKE: 

Kvinne 2: Voksen kvinne (36) i partiapparatet

PÅSTAND: Skulle på nachspiel hjemme hos Giske i 2014, men ingen andre kom. De pratet og drakk, han prøvde å kysse henne og sjekke henne opp. Ble avvist. Han gikk og la seg, hun bredde over ham og gikk hjem. Dette er ikke seksuell trakassering, dette er forsøk på sjekking! 

Kvinne 3: Voksen kvinne (35) i partiapparatet

PÅSTAND: Tok drosje sammen med Giske etter partiarrangement i 2013. I drosjen tok han henne på låret, før de gikk sammen inn på en pub i Oslo sentrum. Hun satt på fanget hans, han strøk henne over ryggen og på rumpa. Deretter ble Giske avvist, og de reiste hjem hver for seg. Dette er heller ikke seksuell trakassering, men forsøk på sjekking!  Hvorfor pokker satt hun på fanget hans i utgangspunktet? 

Kvinne 4: Kvinne i 40-årene

PÅSTAND: På tur i 2017. Nachspiel til sent på morgenen. Giske ble med kvinnen opp på hennes hotellrom for å hente noen papirer. Begge var fulle. Hun sa hun ville dusje. Han skal ha begynt å ta av seg, og spurt om han kunne være med. Hun sa nei. Giske skal da ha forlatt hotellrommet. Dette er ikke seksuell trakassering, men forsøk på sjekking.  Hun ville dusje? Med han tilstede? Da han fikk nei, gikk han. 

– En da 25 år gammel teologistudent ved Menighetsfakultetet opplevde å få oppmerksomhet fra Giske i baren etter en fest, og fikk i etterkant e-post og tekstmeldinger fra Giske. Javel? Hun fikk sms og epost? Hvor fikk han de i fra? 

– En kvinne som i 2011 var ansatt på en ambassade i Oslo omtaler et nachspiel der Giske var tilstede. Hun sier hun reagerte på Giskes oppførsel. Hva denne oppførselen bestod i er ikke kjent. Hun reagerte på oppførselen, men kan ikke fortelle hva? 

– En ung kvinne har fortalt at hun opplevde ubehag under Eleverumsspillene 2006 da hun etter en konsert kom i kontakt med Giske og han sa at han bare hadde sett på henne under konserten.  Han har SETT på henne. Seriøst? Når ble det å si at man har sett på noen trakassering? 

Dette som er skrevet over er varslingene, men seksuelle trakasseringer er det ikke. Jeg vil heller påstå mislykket forsøk på sjekking, og storm i vannglass som har ført til karakterdrap og justismord på en fremtredende politiker. Og jeg begynner undre på om dette har med interne politiske stridigheter å gjøre, mer enn “varsling”. Dersom disse varslingene får lov å stå upåaktet synes jeg synd på hver eneste mann i kongeriket Norge som ferdes der kvinner er, for dette blir helt sinnsyke tilstander.  Jeg sier det igjen; Disse over er IKKE seksuell trakassering! Det handler om sjekking. At kvinnene her ikke evner å forstå hvor grensen mellom trakassering og sjekking går, da burde de kanskje ikke bevege seg ut i det offentlige rom, for de vet helt tydelig ikke forskjell på rett og galt selv. 
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kristin Gjelsvik MOBBER

Til Kristin Gjeslvik. Jeg satt med sjokk og undring å så på din ranting mot Sophie Elise på Vixen Awards nå i helgen. Og må innrømme at først ble jeg stum, så ble jeg regel rett forbanna. Ikke fordi

Comments


bottom of page