top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Allergisk mot vaskemidler?

Det er mange, inkl meg som reagerer på vaskemidler, spesielt de som sprayes.

Jif Kjøkken og Jif baderom er de verste, og jeg nyser, klør og får hovne øyne.


Jeg foretrekker klor og grønnsåpe om jeg i det hele skal bruke vaskemidler.

Man trenger ikke såpe og vaskemidler for at det skal bli rent hus. Tar du et kjapt søk på nettet ser du at flere og flere tar til ordet for kjemikaliefri vask. Selv bruker jeg kluter som er laget for å fange opp skitt og støv, nemlig microfiberklutene til Tupperware™️

Vinduskluten gir rene vinduer og speil, ja til og med krom og stål, uten kjemikalier. Med kun vann.

Støvkluten drar med seg alt støvet, og du rister den på trappa etter bruk, så er den bare å legge tilbake i skapet.


Universalkluten kan du bruke til å vaske vegger, gulv, lister, kjøkkenbenken eller hva de måtte være. KUN med vann.

Du slipper allergiske reaksjoner, og huset blir rent! lyst å prøve?

kontakt meg på Facebook

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comments


bottom of page