top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Øglemennesker overtar jorden under Covid-19

Den usynlige fienden


Det er mange verdensledere som mener vi er i krig.

Altså i krig mot en usynlig fiende som har stort potensial for å ta livet av mange hundre tusener, for alt man vet millioner verden over.


Der noen mener dette er jordas egen måte å ta grep fordi vi har utnyttet dens ressurser og drevet jorden til bristepunktet, så mener andre at dette er et menneskeskapt virus som har blitt frivillig eller ufrivillig blitt sluppet ut i befolkningen.


Menneskeskapt virus

Konspirasjonsteoriene er mange.

Anti-vaksere mener dette er fordi noen har sluppet det ut for å ta livet av folk som ikke er vaksinert.

Andre har fått det for seg at dette er terrorisme satt i system for at vi skal få færre mennesker på jorden, og slik at de sterkeste overlever. Altså en naturlig eutanasi og sortering av hvem som skal leve og hvem som skal dø. De begrunner det med at de med «underliggende sykdommer» og eldre er de som dør, og som ikke klarer seg.

Det finnes selvsagt de som mener det er Rothchilds-ligaen, altså øglemenneskene som vil overtar jorden som står bak dette. For å grafse til seg mer av samfunnets penger, og kunne overta jorden. Disse som står bak farmasiselskaper, fabrikker som leverer teknologi og utstyr, og mange andre samfunnskritiske systemer.

Så legger de verden øde, med portforbud, folk som sørger, og så kommer de snikende inn og tar over verden. I nattens mulm og mørke, mens folk flest forsøker å overleve.

Kanskje står det skumle krefter utenfor porten, klare til å slå til. At selskaper og folk med midler og makt skor seg på krisen; Det vet vi.

Men øgler er de IKKE!Moder Jord.

Det er ingen underdrivelse at vi har både forsøplet, drevet rovdrift på jorden i form av olje og gassutvinning, brønnboring her og der, seismikken har skapt massedød av fisk og andre havdyr. I tillegg har vi flådd jordens overflate for skog, regnskog, utryddet en haug med dyre- og fuglearter.

VI har hverken vist nåde eller hensyn til fugl, fisk, dyr, jorden eller oss selv. Vi har drevet massiv industri for å hjelpe oss selv, og ikke brydd oss om konsekvensene. For vi skal ha. Vi skal få. Og ikke minst, hva som skjer om hundre år bryr vi oss ikke om.

Forsøpling, havnivåer som stiger, temperaturen på kloden øker, og samtidig forbruker vi mer og mer.

Kanskje er det kloden vår som har fått nok.

Hvem vet.


Flaggermus og Pangolien.

Det er de rapporter som støtter at dette er et virus som opprinnelig kommer fra flaggermus og skjelldyret Pangolien, og overført til mennesker.

Begge dyr brukes i kinesisk naturmedisin, og flaggermus er visstnok en delikatesse i Kina.

Den usynlige fienden er da altså noe som kan spre seg via matvarer, såkalte delikatesser, og det gjør meg oppgitt over at det må en slik fatal pandemi til før Kina endelig tar til vettet og forbyr både matmarkeder og ville dyr i omsetning. For helt ærlig; Kina er et land hvor de eter hva det måtte være; også levende. Og hverken tilsyn eller dyrevern har eller er viktig.


Er det menneskeskapt, er det på grunn av at de eter hva som helst, konspirasjonsteori eller er det rett og slett jorda som sier stopp?

Ingen vet hundre prosent.


Det jeg faktisk vet er at dette er ekstremt smittsomt. Folk VIL dø.

Og de med underliggende sykdommer, inklusive meg selv er i risikogruppen.

Jeg mener vi bør ha portforbud, fordi det er så mange som gir faen i både dette med avstand, håndvask, samlinger av folk, og ikke minst; Folk fester, pøbel skremmer folk.

Jeg tror også vi nå vil få økt kriminalitet, økt problematikk innen rus og psykiatri, og folk er REDDE og handler irrasjonelt og er desperat nok å til ty til vold.

Derfor tenker jeg det er viktig å begrense omfang av alle typer aktiviteter fremover, også sosial omgang, slik at helse og andre myndigheter kan bruke ressursene på å ta vare på alle, og ikke være corona-politi.


Ellers vil jeg si:

Respekter myndighetens råd

Vask hender

Hold avstand

BLI HJEMME!

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comments


bottom of page