top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Vaksinepass for å holde folk nede!

Jeg har fryktet dette lenge, like lenge som Erna Solberg og hennes mørkemenn kom til makten. Først var abortsaken på forhandlingsbordet! Og stadig er vi redd for at man må gå tilbake til strikkepinner i en skitten bakgate, fordi KrF er i regjering og ønsker FORBY abort! TOTALFORBUD!

Syke og uføre får mindre og mindre av godene i samfunnet, mens de rike få mer og mer. Omfordeling av skatter og avgifter senkes til et minimum, mens en ufør eller syk har ikle lenger råd til helsehjelp, behandling, bolig.

Hva er neste? Ta oss med til «sykehus» og avlive oss, maskere det som om vi døde av naturlige årsaker, slik som de som ikke kunne delta i samfunnet grunnet sykdom, skader, eller medfødte defekter under andre verdens krig?

Koronapasset, eller vaksinepasset, er Regjeringens nyeste skudd for baugen for de som er SYKE!


Helt ærlig; jeg driter langflat i vaksinemotstandere.

I mine øyne er disse en gjeng med merkelige skruer som faen ikke skjønner at grunnen til at levealderen i vestlige verden i 2021 er nettopp fordi våre foreldre, besteforeldre og min generasjon er VAKSINERTE;

- Difteri, stivkrampe, meslinger, polio, kusma , røde hunder, hjernehinnebetennelse mm
Grunnen til at jeg er ekstremt motstander av vaksinepasset; er fordi det lanseres så uskyldig med at »man skal få lov å reise» om de har tatt vaksinen. Men nå skal dette være et digitalt dokument som bestemmer om du skal få lov å handle i butikker, spise middag på en restaurant, gå på konsert med ditt favorittband. Mørkemennene kommer! Dette dokumentet gjør oss, som av helseårsaker ikke KAN ta vaksiner, undermennesker. Det strider i mot menneskerettighetene vi har verden over. Og en ting er sikkert; vi med slike genfeil, sykdommer som gjør at vi ikke kan vaksineres, eller av andre grunner ikke KAN vaksineres; Vi har i over ett år tatt ALLE grep for IKKE bli syke, ikke smittes, og våre familier har faen meg LIDD verre under koronaen enn rikingene som ikke har kunnet reise på hytta! Vi har i over ett år gått hver jævla dag rundt og vært LIvREDD for å smittes, eller spre smitte, fordi vi vet; vi er avhengige av flokkimmunitet!

Barnebarn, foreldre, venner,osv har ikke sett oss, våre ihus-familiemedlemmer har levd med tilsvarende helvete av omsorg for OSS! Oss som ikke KAN vaksineres!


«I Norge har Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet vurdert bruk av koronasertifikatet som mest aktuelt på nivå 3 og 4 i gjenåpningsplanen. Ved trinn 3 og 4 i gjenåpningsplanen vil det være åpne butikker og spisesteder og lav smitterisiko. For spisesteder, butikker og kjøpesentre vurderes de generelle smitteverntiltakene med krav om avstand mellom personer og reduksjon i antall kunder som effektive», skriver departementet

Er det folkehelseinstituttet? Er det Regjeringen?

Er det rævdilting etter EU? Er Stortinget med på dette? Eller ser de ikke hvor vi er på vei?

Dersom dette godtas. OM vi godtar et vaksinepass, så godtar vi segregering av mennesker, denne gangen ikke pga religion, etnisitet, osv. Men pga de ikke er helsemessig »egnet» til å delta i samfunnet på lik linje med alle andre.
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comments


bottom of page