top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Uke 5 post op

Det er uke fem etter operasjonen.


Møter folk på butikken, i gata og på nett som spør;

Hvordan går det?

Har hodepinen gitt seg?

Ble du frisk?


Jeg tenkte svare litt inngående på det;


Hvordan går det?

Ja, sånn egentlig, så går det vesentlig bedre enn jeg håpet. Vi visste dette var er eksperiment, og jeg hadde strengt tatt ingen forhåpninger.

Dog jeg er på uke fem uten hodepine. Noe som er 100% full pott! Eller kan vi kalle det jackpot?

Det er fortsatt "rart" i hodet, fordi hodepinen er borte, og det føles til tider noe "numment" om man forstår hva jeg mener.

Jeg har fortsatt migrene, dog ikke så innmari mange som før, fordi Hemicrania Continua driver ikke å trigger den. Det er uten tvil positivt.

Migrenen kan behandles ved hjelp av zomig og Botox, så dette er uten tvil en vesentlig forbedring av den også.


Så ergo, Svaret på om hodepinen har gitt seg;

Så langt ja!

Og håpet om at dette forblir sånn er stadig der.


Blir jeg frisk;

Her må jeg nok bare svare nei.

Jeg har grunnet flere år med kroniske nervesmerter i hodet, medisinutprøvinger som har gitt bivirkninger og mer, ikke sjans for å bli 100% frisk.

Fortsatt er jeg utslitt, kroppen sloss mot utmattelse, og jeg har påvist CFS/ME (kronisk utmattelsessyndrom). Og DEN vil ta tid å komme over.

I tillegg har flere år i senga ødelagt ryggen, og den vil det ta lang tid å trene opp. Så jeg har lurt litt på om jeg skal få nevrologen på AHUS til å søke meg til et opptreningssenter, som både kan migrenediagnoser, men også rygg og skjelett. For her må nok fysikalsk behabdling, kiropraktikk og hard trening til for å komme meg opp igjen.


Vurderte faktisk melde meg på treningssenter nå, men er usikker på hvor mye jeg klarer alene. Derfor har jeg valgt å la være.


Jeg har håp, men dyp gjeld

Ikke om å komme tilbake i jobb, men kunne fungere optimalt i livet generelt. Uten å falle sammen av utmattelse etter en tur på butikken, eller etter et familieselskap.

Mitt største håp er at jeg også skal bli gjeldsfri, og få bort disse 278000kr i innkassso fra tidligere samlivsbrudd. Dette er inkasso som ødelegger økonomien min, og fremtiden min. En økonomisk avgrunn som jeg i bunn og grunn ikke har påført meg selv. Men ble påført av en hestkuk som kun ville meg vondt.


Så jeg oppretter spleis pga den, og håper noen ønsker hjelpe meg i veien ut av gjeldshelvete og slik at veien inn i bedre helse kan være roligere for sjelen også.


Håper så mange som mulig kan hjelpe ❣️



0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

bottom of page