top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Ting tar tid

Jeg skulle egentlig i begravelse i dag, men kroppen spilte ikke på lag. Ryggen jobber i mot meg for tiden, men det skal bli en ordnings med det.


Fysio, kaffe og kolestrol

Jeg starta dagen med å slite meg ut av senga, for så lempe nedpå min kaffekopp for dagen. Dere som kjenner meg fra år tilbake vet at kaffe var noe jeg kunne drikke kannevis av hver dag. Og gjerne kokekaffe.

Dog jeg har siste årene blitt mer og mer vann-menneske, og foretrekker vann framfor det meste. Så den ene koppen kaffe unner jeg meg.

Fikk beskjed av legen om å drikke mindre kaffe pga skyhøyt kolestrol, men der parkerte jeg den greit på min ene kopp om dagen. DEN ble ikke fjerna, åkke som. Dog det er mindre søtsaker, sukkerholdig drikke og slikt da. For etter operasjonen har jeg ikke samme cravings på sjokolade, cola, og gotteri som før. Helt ærlig har jeg liten eller ingen matlyst i det hele tatt.


Vel etter dagens kaffekopp ringte jeg fysioen, fordi jeg må ha ny. Han jeg hadde i sommer og høst er dessverre slutta, så det ble en ny en som skal hjelpe meg. Ergo må jeg ha en hel time for å gå igjennom hele livshistorien min. Jadda.

Han er flink han her også da.


Jula 2022 ble først pakka ned i dag.

Dette fordi gubben har jobbet mye, samt jeg har vært sengeliggende pga ryggen.

Er det ikke det ene, så er det jammen meg det andre.

Vel, på ettermiddagen gikk Knut Einar og henta alle eskene med juleting, eller tomme eskene som julepynten skal oppi. Og nå er alt pakka ned, bortsett fra gardinene, fordi jeg holder på å vaske de som skal opp istedenfor.

Vasker alltid gardinene rett før jeg henger de opp, for da får de "hengt seg til" mens de tørker.


Ellers går spleisen sin gang.

Kommer inn litt nå og da, og jeg har håp om å ihvertfall få NOE inn på den.

Vil du dele den blir jeg veldig glad;Ja, forresten;

Dassen har gått til helvete, så det må vi ha ny. Men det får bli når gubben får lønn. Må måle omkretsen på avløpet, men tror det skal gå med en vanlig enkel dass på Coop Obs Bygg til 1400kr

Dasslokk har vi, det er fleske nytt med sånn innvendig barnedolokk pga lille frøken fryd til mommo og moffa.

Må bare få ordna det rundt den 20nde og sjekke med assistanse hos naboen som er rørlegger. For det må bli tett rundt avløpet.


Det som gjenstår her nå resten av dagen;

-Henge opp gardinene

-slenge opp eskene med juleting

-sette på plass lilleordet og stolene under vinduet, så får hundene utkikksposten sin tilbake

-Se serier på tv/chromecast


Nann

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

コメント


bottom of page