top of page
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Tester den nye serien til Babor

De fleste som følger meg, og som kjenner meg, vet at huden min er en utfordring. Jeg har Rosacea, som er en kronisk betennelse som både rødhet, kviselignende utslett, kløe og en følelse av en hud som koker. Denne gjør at jeg ikke drikker alkohol, fordi det øker rødhet og rødmingen, men mange typer mat og mine intoleranser har også en innvirkning.


i tillegg har jeg noe som kalles idiopatisk urticaria, dette er en tilstand av kronisk elveblest som man ikke helt vet hva kommer av. Vabler, rødhet, kløe og svie i huden er ekstrem. Og jeg må innrømme jeg til tider har nest lyst å ta ostehøvelen og rett og slett høvle av meg huden på kroppen og ansiktet. For det er jævlig! Jeg har også autoimmun sykdom som angriper huden, som legene ikke helt klarer avdekke hva er.


Så jeg er en rød, kløende og sviende klump på nå 76,4 kilo.

Jeg bruker medisiner, og har prøvd kremer, salver og nå også antibiotika siden mars. Altså gått rundt og spist Oracea side. I seks mnd. Joda, sen demper litt og jeg er ikke såååå ille. Men jeg vil jo pynte meg og være fin jeg også. Penger ut vinduet

Det har gått en helvetes mye penger opp igjennom årene på kremer, rensekrem, oljer og gudene vet. Og den ene hudpleier ig hudterapeut etter den andre har Både analysert hudtypen og anbefalt kremer, oljer, rens, fuktighetsserum og alt som er.

Men lite hjelper. Kanskje hjelper det en ule eller to, og så full krasj i huden. Eller så har jeg umiddelbar reaksjon. Kremer og slike ting koster, og du finner ikke en GOD dagkrem til under 400kr.

Garnier, L’Oréal m.fl som modeller og skuespillere reklamerer for på TV, er det jeg kaller butikksøppel. Tro meg, de bruker ikke produktene, de får betalt for å påstå noe og selge for disse kremene man kjøper på vanlige butikker. Er du allergisk; da tåler du IKKE de der.

Så jeg har kastet masse penger ut vinduet på å prøve og feile med kremer og remedier til fjeset mitt.


Babor. I 2008 jobbet jeg med messen Beauty, Fitness og Helse på Lillestrøm. Jeg hadde ansvar for hele Fitnessdelen, som prosjektleder, og litt til. Jeg husker jeg var flammene i fjeset etter å ha jobbet dag og natt i et byggekaos av et støvhelvete, og det sved, brant og ingenting hjalp. Inne på beauty hos Tjøstolfsen på å bygge sin stands for BABOR, og i det jeg var på vei for i, ble jeg hanket inn av »far Tjøstolfsen» selv, og jeg fikk ei flaske vann og beskjed om å sette meg i en stol. Han vinket på en vakker dame, og ba henne hjelpe meg. Det var rens, fukt, ampuller og til slutt både kremer og spray. Og sakte med sikkert ble det lindring. jeg husker jeg sukker tungt av velbehag da svien og kløen begynte roe seg. Og takket både «far sjøl» og hun som behandlet meg, og spurte hva de skulle ha for jobben. Ingenting, kom det kontant fra Tjøstolfsen, og jeg fink en pose av han, hvorpå han ba meg bruke disse produktene heretter. Jeg takket, han fikk en klem, og jeg løp videre. Det var ikke før jeg kom hjem at jeg så i posen, PG fikk sjokk. Her var dagkremer, serum, nattkremer, ampuller og masker. Rens og skrubb for et helt år om ikke mer. Jeg var målløs. Dagen etter gikk jeg innom deres stands og takket. Han smilte bredt og svarte at det skulle jeg ikke tenke på, for det var da bare hyggelig.

Jeg har variert og testet mye fra Elixir, MyStar, Dermalogica, Matis, Excuviance og gudene vet hva opp gjennom tiden. Men jeg ender alltid tilbake til Babor, selv om de er helt hinsides dyre. For det er ikke å stikke unna at det KOSTER fra Babor.

Gro på Topp Til Tå i Bryne. Jeg spurte om å få testere fra Babor, da den nye serien deres kom ut nå for et par uker siden. men ja, jeg blogger, men er hverken PR-agent, journalist eller Influenser, så de hadde ikke prøver å avse til meg 😔

Må innrømme jeg ble litt lei meg, for jeg hadde lyst å teste, for å se om dette var noe for MIN hud, spesielt med tanke på alle problemene jeg har med huden min. DA kom Gro på banen, for jeg kjenner til henne via Twitter, og hun er en veldig hyggelig dame som driver egen salong På Bryne. Vi snakketlitt sammen og hun sa hun skulle se om hun fikk tak i testere til meg. Og jeg ble kjempeglad, for det ville vært gull ❤️

Hun ordnet ikke bare testere, jeg fikk hele produkter. Så jeg var målløs da jeg hentet posten og så HVA hun hadde sendt meg. Må innrømme jeg tørket en tåre eller to av glede, og rørt over at det er slike fantastiske mennesker som Gro I Norge.

Disse produktene har jeg nå prøvd i tre dager, og ingen annen reaksjon foreløpig enn at huden kjennes renere, mykere og godt fuktet uten å være klissete. Rensekremen/masken er herlig, renser godt, og jeg kjenner meg REN i huden når jeg skyller den av. Serumet gir en behagelig følelse av fuktighet og velvære uten å lukte. Og den dagkremen er regel rett fantastisk. Trekker inn, jobber, og jeg ser faktisk at huden ser glattere og jevnere ut.

Kan jeg anbefale produktene? Definitivt.

Jeg har kun prøvd de et par dager, og de er regel rett herlige, og så langt har jeg ingen reaksjoner på dem heller.

Vil du ha mer informasjon om disse nye veganske Produktene; snakk med din hudpleier som fører Babor. Og bor du i området rundt Bryne; kontakt Gro på Topp Til Tå for informasjon og veiledning om hvordan du tar vare på DIN hud! Nann

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Dama med SYV statsråder som føkka opp og måtte gå, og som måtte gå av selv men nesten måtte slites ut av statsrådskontoret, mener denne regjeringen har en ukultur. Hva med å for en gangs skyld kalle e

bottom of page