top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Sykdom & løpetid

Den siste tiden har jeg blogget mindre, for jeg har rett og slett hatt lite lyst.

Helsen min er på et sted der jeg har lite rom for tøys og idioti, og jeg har faktisk vært der hvor enkelte broer har blitt brent for godt. Rett og slett fordi jeg orker ikke folk som tror det er greit å angripe meg og min person, fordi de føler for det, er uenig, eller ikke liker det jeg sier og gjør. Jeg føler jeg er for gammel til å la meg tråkke på av gamle surmulende gubber, eller andre som måtte føle for å ha noe å si om mitt liv. De eneste som har noe de skulle ha sagt om mitt liv, det jeg sier eller skriver er faktisk JEG!


En annen ting er å vite hvor lojaliteten til folk ligger. En ting er å være uenig, noe annet er å ikke evne å se at det kanskje er en situasjon man har NADA med å gjøre. Da kan man heller si «jeg er ikke enig, men du er du. Ditt liv ditt valg», og så lar man det bli med det.

Jeg har siste tiden vært lite aktiv, i alle medier. Fordi jeg har vært for syk til å være deltagende. Hemicraniaen har full kontroll store deler av tiden, og jeg ingen. Kommet meg inn på AHUS og under nervologisk der, så får vi se om de klarer komme med noe bra. Man håper jo alltid.

Luna har løpetid, noe som gir mye kaos i hjemmet. Lucas er konstant stressa, og gammel som han er blir han HVIT på leppa og i tannkjøttet når han går pesende rundt omkring og gjeter Luna.

Uansett


Jeg har ikke lagt ned bloggen, jeg må rett og slett bare ta det når jeg har tid og energi til det.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comentários


bottom of page