top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Stopp snokingen i skattelistene

Kjære medier. Med høsten kommer deres inngripen og snoking i folks økonomi.

Jeg bryr meg ikke hva KG Andersen, Petter Stordalen og KI Røkke tjener, . Like lite interesserer det meg hvem i min aldersgruppe, eller på mitt postnummer som tjener mest. Dette er uærlig, uverdig og til ingen allmenn interesse!

Hva skal man med denne informasjonen? Velge venner? Finne en partner? Eller er det bare for å slarve? Folk tjener penger, taper penger, og har lån! Det er livet.

Hvert år ser jeg at folk har søkt meg opp, og det er noe jeg ikke synes noe om, fordi det er en inngripen i mitt private liv. Min økonomi er ikke hemmelig, jeg er nå ufør, og har 17075kr i måneden brutto (så vet du det!) Likevel synes jeg det er urovekkende at folk søker opp meg i skattelistene.

Medienes fokus på hvem som tjener hva, hvem som har mest penger på bok både nasjonalt og lokalt gir meg en kvalmende følelse, og jeg mener det er UETISK!

Slutt med det!!
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kristin Gjelsvik MOBBER

Til Kristin Gjeslvik. Jeg satt med sjokk og undring å så på din ranting mot Sophie Elise på Vixen Awards nå i helgen. Og må innrømme at først ble jeg stum, så ble jeg regel rett forbanna. Ikke fordi

Comentários


bottom of page