top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Skatteetaten kan ryke

Jeg er så innmari lei skattetaten! Det skjer hvert eneste vår at de ikke evner å få til med min skatt.

Enten er jeg «dratt ut til kontroll« eller så får jeg brev om «det er feil med særfradraget ditt», hvorpå «hadde du særfradrag i 2010 og 2011 er det greit». Men at jeg hadde fradragene da, og siden 2004 det må JEG hver jævla år forevise. Dette tiltross for at de sitter på samtlige av mine likninger siden jeg begynte betale skatt.

Og der er det jo, både vedtak fra klageinstans og tidligere likninger at jeg har krav på fradrag grunnet store sykdomsutgifter! Er det så jævla forbanna vanskelig å sjekke for dem? Nei! Når du har ventet i 123 minutter på å komme igjennom til en veileder, som så klarer (wohooo) slå opp på din side og der henter frem både vedtak og alle likningene mine; da først ordner det seg. Seriøst!!!!


Jeg hater skatteetaten!

Rett og slett blir pisse sur, og får en klump i magen hver jævla gang skattemeldingen kommer, fordi jeg VET det blir brev, diskusjoner, telefoner og klager. Hvert eneste år!

Uten unntak!

Alt dette for at inkassoselskaper skal få noen kroner jeg kanskje får igjen på skatten.


Jeg måtte spørre i dag om det var fornavnet? Eller var det at jeg er syk og ufør som trigger dem til å alltid lage krøll? Eller er det noen rød lampe som lyser ved mitt fødselsnummer? For jeg undrer jo hvorfor jeg hvert eneste år i 18 år har måttet ha disse diskusjonene, brevene, klagene og alt med dem.

Nann

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

bottom of page