top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Saken med Schei-Grande er medias mageplask

Jeg synes det er skremmende at media velger å "skjerme" Trine Schei-Grande i saken om "ryktene" og velger å la henne snakke bort saken; samtidig som media er først ute og kommenterer varlsinger uten sidestykke når det kommer til menn i politikken.

TSG sier selv at hun sikkert har gjort ting hun ikke burde, men vil ha ro. Dette virker på meg som om hun vedkjenner seg at hun hadde sex med 26-åringen i et bryllup for ti år siden.

Slik jeg ser det er eneste grunnen til at hun nå sitter så trygt i sin posisjon, at gutten og hans familie ønsker ro om saken, og fordi gutten som angivelig skal ha slitt med dette i ettertid ikke ønsker rippe opp i fortiden, fordi han er kommet såpass langt nå at å dra opp saken vil ødelegge mer for han enn han orker.

Hadde en mannlig politiker på 38 hatt sex med ei jente på 16 så hadde verden ikke stått til påske i media; det hadde vært et altoppslukende kaos hvor alle detaljer skulle på bordet. SELV om det var frivillig fra begge parter!

Media behandler derfor ikke menn og kvinner likt, de lar gjerne mannen legges åpen for hugg og fører han som et lam til slakterbenken i håp om å få ut enda mer blod i saken. Mens kvinnen fremstilles som klok, raus, og fornuftig i en omtale av ingenting.

For det er ikke til å stikke under en stol at TSG ikke sier NOEN VERDENS TING om den aktuelle saken, den feier hun glatt under teppet mens hun sørgmodig taler om hvor vanskelig det er å være i regjeringsforhandlinger samtidig som stygge og usanne rykter florerte. Som angivelig også skal være satt ut av politiske motstandere i håp om å knekke henne politisk.

Ryktene kommer i hovedsak fra internt i Venstre, jeg har ikke hørt politiske motstandere kommentere dem.

Media må slutte bruke silkehansker på kvinner! Spesielt når de bruker jernhånd på omtalen av menn som gjør "ting de kanskje ikke burde ha gjort":

Nann Jovold-Evenmo
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kristin Gjelsvik MOBBER

Til Kristin Gjeslvik. Jeg satt med sjokk og undring å så på din ranting mot Sophie Elise på Vixen Awards nå i helgen. Og må innrømme at først ble jeg stum, så ble jeg regel rett forbanna. Ikke fordi

Commentaires


bottom of page