top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Søvn og våkenetter

For mange med smertefulle diagnoser så er søvn alfa og omega for å klare hente seg inn igjen til å tåle nye dag, timer, minutter og sekunder. Søvn er noe friske folk tar for gitt, og jeg må innrømme jeg har gjort det selv mange ganger. Ikke tenkt på søvn som noe annet enn søvn, drømmer, en ny dag.

Den senere tid, ja siste tre år, har søvnen blitt noe jeg ønsker velkommen, men som nekter komme. Jeg sloss med hodeverk som gjør at uansett hvor trett og sliten kroppen (Og hodet) er, så kommer ikke søvnen. Kroppen får ikke den hvilen den trenger, og kroppen blir mer sliten enn den trenger.


Søvn er noe jeg sloss med, ønsker velkommen, men som nekter å være med på notene. Så da er man der igjen, hvor andre i huset sover, og jeg hangler videre igjennom natten. Undrende på om man aldri skal få ro.

Jeg gikk endelig å la meg klokken 10 i formiddag. Da med sovemedisin innabords, for å se om det virker. Jeg er fortsatt sliten, og det blir snart søvn å få. Håper jeg. Timen og natten vil vise ....søvn. John Blund

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comments


bottom of page