top of page
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Søvn og våkenetter

For mange med smertefulle diagnoser så er søvn alfa og omega for å klare hente seg inn igjen til å tåle nye dag, timer, minutter og sekunder. Søvn er noe friske folk tar for gitt, og jeg må innrømme jeg har gjort det selv mange ganger. Ikke tenkt på søvn som noe annet enn søvn, drømmer, en ny dag.

Den senere tid, ja siste tre år, har søvnen blitt noe jeg ønsker velkommen, men som nekter komme. Jeg sloss med hodeverk som gjør at uansett hvor trett og sliten kroppen (Og hodet) er, så kommer ikke søvnen. Kroppen får ikke den hvilen den trenger, og kroppen blir mer sliten enn den trenger.


Søvn er noe jeg sloss med, ønsker velkommen, men som nekter å være med på notene. Så da er man der igjen, hvor andre i huset sover, og jeg hangler videre igjennom natten. Undrende på om man aldri skal få ro.

Jeg gikk endelig å la meg klokken 10 i formiddag. Da med sovemedisin innabords, for å se om det virker. Jeg er fortsatt sliten, og det blir snart søvn å få. Håper jeg. Timen og natten vil vise ....søvn. John Blund

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Dama med SYV statsråder som føkka opp og måtte gå, og som måtte gå av selv men nesten måtte slites ut av statsrådskontoret, mener denne regjeringen har en ukultur. Hva med å for en gangs skyld kalle e

bottom of page