top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Politikerne legger opp til splitt og hersk i Finnmark og Troms saken

Jeg sitter med undring og leser på facebook og i nyhetene om sammenslåingen av Troms og Finnmark, hvor det ene soloutspillet fra lokalpolitikere etter det andre kommer på trykk; Altafolk ønsker å bli en del av Troms.  Loppa vil bli en del av Troms Dette er noen av overskriftene som kommer fra lokalavisene og skaper heftige debatter rundt om, mens folkene i kommunene det er snakk om ikke forstår bæret av hva det er snakk om, for de har ikke sagt de vil bli en del av Troms. De vil ha Finnmark som eget fylke, slik det alltid har vært.  Men overskriftene ha skapt uro, og det er full splid mellom øst og vest. Mellom Vadsøværinger og Altaværinger. Loppaværinger og Hammerfestinger. Som om ikke det var nok, så har vi fått en sabla fjortiskrangel på sosiale medier hvor vi begynner slå under beltestedet mot hverandre, og vi slenger dritt til hverandre i en tid hvor vi egentlig burde stå samlet mot massene.  Og jeg kjenner jeg blir oppgitt.  For det er nettopp dette som er planen!  Splitt og hersk!  Sørge for at Finnmark IKKE står samlet mot Løvebakken! For de vet det er farlig! Et samlet Finnmark er faktisk farlig, og det VET de på Løvebakken! 

Å slenge ut ett bein i hundegården og la bikkjene ete hverandre opp, mens overmakta sitter og ler.  La dem sloss seg i mellom mens faenskapen ødelegger, mens de er opptatt av å sloss. 

Det er slik det alltid har vært.  Man er så forbanna opptatt av å sloss seg i mellom, og hotheaded at man ikke klarer tenke klart.  Man har alltid vært så opptatt av å skylde på alle andre, at straks det har vært kastet ut et agn, så har man bitt på.  Og ikke hatt vett eller forstand nok til å se at det er blår i øynene på alle for at de ikke skal se hva som egentlig skjer.  For mens Altaværinger og Vadsøværinger, Loppaværinger og alle andre fjottpeisa er for opptatt med å krangle seg i mellom hvem som sa hva, fordi en og annen kjøpt og betalt politiker har hatt et soloutspill; Så sitter de på løvebakken og gnis seg i hendene og tar avgjørelsene om Finnmarks fremtid; Og det går folket i nord hus forbi! 

Ærlig talt!  VÅKN OPP OG BLI FOR FAEN VOKSEN! 

Nann Jovold-Evenmo 
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kristin Gjelsvik MOBBER

Til Kristin Gjeslvik. Jeg satt med sjokk og undring å så på din ranting mot Sophie Elise på Vixen Awards nå i helgen. Og må innrømme at først ble jeg stum, så ble jeg regel rett forbanna. Ikke fordi

Comments


bottom of page