top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Norske Medier er ensidig!

Er ikke norsk media lenger en tilbyder av grundig journalistikk? Er de mer opptatt av sensasjonspregede overskrifter, enn fakta og en riktig fremstilling av denne?

Jeg har flere ganger sett media i Norge, med Dagbladet, Dagsavisen, VG og NRK i spissen, kun skrive ensidig om saker om omhandler mennesker.

Det være seg NAV og AAP-aksjonen, eller hvordan den blåblå regjering med deres mørkemenn får fritt spillerom i Abortsaken, og der foreligger feil, eller mangelfull informasjon. NAV: det er faktisk ikke så at uføre er rike, de syke og uføre har tapt enorme summer tilsammen grunnet regjeringens kutt i velferden. Men Heidi Nordby Lunde i forsetet er alle syke, uføre og aap-mottakere late, snyltere og ikke syke nok. Og er du under 25 år, så kan du flytte hjem på barnerommet mens du prøver stable deg på beina. Her fremstiller media ofte uføre og syke som late, rike på trygder og stønader, mens sakens kjerne er at man sloss for å ha nok til en brødskive eller pålegg, fordi strømregningen må gå foran. PENSJON: med H, FrP og Venstre i regjering blir mange eldre fattigere enn noen sinne etter at de fjernet skjermingstillegget. Dette fordi regjeringen mente det var «urettferdig» at uføre fikk et tillegg fordi disse ikke hadde opptjent pensjonspoeng, eller hadde mulighet til å arbeide seg opp til en høyere pensjon. Forstå det den som kan, helt urimelig. Dette skriver IKKE media om.


TRANSPERSONER slipper ikke til i media med mindre det kan bli en sensasjonspreget artikkel, som skaper mye furore, mobbing, trakkassering av transpersoner , eller et «med viten og vilje feilaktig syn». Personer i Transmiljøet som kommer med fakta om kjønnsinkongruens, kjønnsskifte (være seg i juridisk, sosialt eller fysisk) slipper ikke til. Mens mørkemenn får fritt spillerom med sin feilinformasjon ut til massene, og skaper et regel rett farlig samfunn for våre medsøstre og brødre som er født i feil kropp. TERFERE som Jaquesson og Gjevjon får fritt spillerom i media, mens de som ønsker en saklig og opplysende debatt om trans, kjønnsinkongruens og kjønnsskifte blir kneblet. Noen fakta;

1. INGEN får kjønnskorrigerende operasjoner før fylte 18 år.

Dette kaller kjønnsskifteoperasjon, hvor man endrer underlivet fra mann til kvinne, eller kvinne til mann. 2. Man FÅR fra 16 år og opp lov å skifte kjønn på dokumentene i folkeregisteret. 3. Barn får lov, ved foreldres samtykke å skifte kjønn på dokumenter i folkeregisteret mellom 6-15 år.

4. Ungdom kan få pubertetsutsettende behandling, slik at de slipper utvikle seg i det kjønn de er født i. Dette er i så måte reversibelt. 5. Sosialt kjønn er å la barna vokse opp som det kjønn de FØLER seg som, og psykisk sett er, ikke “underliv“ man er født som.


ABORT; SV gikk inn for å fjerne nemndene som kvinner med foster som er alvorlig syk, ikke kommer til å overleve, og mest sannsynlig kommer til å dø i mors mage (Eller rett etter fødsel) må stå foran for å føre son sak. Disse nemndene sitter med makta, og får avgjøre om denne kvinnens psykiske og fysiske påkjennung skal bli verre enn den allerede er.

Kvinner TAR ikke abort etter uke 22 for gøy, de gjør det pga det er noe alvorlig GALT, enten med fosteret eller egen helse. En hver som kaster seg over de høyrekonservative mørkemennenes hysteriske rop og at dette er «nytt« og at det er «ikke slik det er i dag», har hverken fulgt med i timen, eller evner å sette seg inn i dagens abortlov og hva som er riktig.

HUSK; de kristne høyrekonservative ønsker å FORBY abort, og sender gjerne kvinner tilbake til tiden med strikkepinner I et smug, hvor beste utfall er aldri kunne få barn eller en kraftig infeksjon. Mens det er ekstrem stor fare for at kvinnen kan dø.


Dette nevnt over er ikke viktig for aviser og media å få ut! De velger heller feil informasjon, fordi det genererer lesere og usaklige debatter.


Vi bør kunne stille krav til mediene, og kreve at se begynner med god gammeldags journalistikk, og ikke Facebook-journalisme å generere »likes» og «hjerter».

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comments


bottom of page