top of page
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Når politikerne later som de hører

Dette er et brev til deg som er politiker, enten det er rikspolitiker på Stortinget eller i Regjering, eller lokalpolitiker i Fylkeskommunen eller kommunen.

Jeg har titt og ofte svart på høringer; være seg båtruter slik at min mor får beholde retten til å bo på sin hjemplass.

Eller om fattigdomsproblematikk, uføres rettigheter, og mye annet. Det jeg undrer på er om politkerne i det hele tatt LESER og tar til seg innspillene, eller om vi som svarer bare er til pynt i en Prop eller et vedtak.

Hvorfor spør jeg;

til tross for at mange sender inn tilnærmet like besvarelser, så velger politikerne å stemme etter vedtatt politikk, altså PARTIBOKA! De er hjernevaska og hellig overbevist om at SIN politikk er den beste for dem, oss og landet. Og feil tar de! Så det smeller!


De bryr seg overhodet ikke om om våre innspill! Våre rop om hvordan situasjonen for OSS som lever utenfor politikkens boble har det. Vi vanlige dødelige som ikke har millionlønn for å sitte slenge dritt mellom partiene.

Jeg er til pynt! Høringene jeg sender inn legges ved blekka, enten det er en Prop, eller et vedtak, men ingen har brydd seg om å lese dem, eller bryr seg om hva vi faktisk har skrevet. For det tas hverken høyde for hva VI trenger, ønsker og mener. Partiets hellighet og halvreligiøse tidsskrift; partiboka seirer. Jeg og mine likesinnede er bare til pynt! Vi er en greie politkerne er forpliktet til å spørre om råd, men gir blanke faen i å høre på. Enten du er Fylkesråd Kristina Hansen, eller Statsminister Erna Solberg, eller en eller annen lokalpolitiker som ENDELIG føler litt på makta, så gir du egentlig blanke helvete i hv


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Dama med SYV statsråder som føkka opp og måtte gå, og som måtte gå av selv men nesten måtte slites ut av statsrådskontoret, mener denne regjeringen har en ukultur. Hva med å for en gangs skyld kalle e

bottom of page