top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

My private Hell

Ja, man kan nesten si det sånn. Det er ingen andre som kjenner hodesmertene mine, og av og til når de tar overhånd; så virker ingenting.

Jeg er helt Og totalt ødelagt!

Jeg har siste halvannen uke gått «på siden av meg selv» og følt meg uggen. Påkjenningen for kroppen å ha konstant så store smerter er enorm. Kroppen er ikke skapt for å takle denne typen smerter, fordi smerter er noe som setter inn en «flight or fight”modus i kroppen. Hva når du da ikke KAN sloss?

Eller du ikke kan rømme?

Da blir kroppen i sengen ditt private lille torturkammer! Et privat lite helvete!

Jeg har hatt mange tanker og følelser ang mine smerter og det at de ikke forsvinner, uansett hva vi prøver. Så jeg har bedt om hjelp;

fysioterapeaut,nevropsykolog, psykologspesialist og Opptreningssenter.

Jeg har fått alt! På denne siden av jul. Den 23.11 starter jeg hos psykologspesialist og 25.11 hos nevropsykolog. Så er det innleggelse på Unicare Fram i Rykkin den 3.12

(må få ferdig julebaktsen i november da)


Mange har delte meninger om smerteklinikker, psykologspesialist osv

«De vil bare ha en knapp å henge på at du er psykisk syk» hører jeg flere sier. For meg handler det om p få trent meg opp inder korrekt medisinering, hjelp til å klare disse smertene i lengden, og ikke minst; finne egne «ting» jeg kan bruke for å klare disse smertene i lengden.

Keg ønsker ikke dere skal si jeg er sterk. For INGEN skal være SÅ sterk og takle denne typen smerter.

Da er du faen ikke normal, spør du meg.


Jeg har dyktige leger og spesialister rundt meg. Og jeg har Knut Einar som er min klippe. Men jeg tenker også at selv om han er min klippe, så skal det da også være måte på hvor mange ganger han må bære» oss begge. For ikke snakke om å være den pårørende som tar hele støyten. Det for være måte på supermannskraft. Ikke sant?


Dette er min vanlige dag. Kommer du på besøk, ser du en som sloss innvendig mot ekstreme smerter for ikke gi deg sjokk eller føle deg slem som kommer. Jeg setter pris på besøk, men du må finne frem din egen kopp, og lage kaffen sjøl. Mi Casa, Su Casa. Men du skal slippe delta i mitt eget torturkammer, nemlig mitt hode.Nann

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comments


bottom of page