top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Livet siden sist?

Oppdatert: 7. jan. 2021

(Dette innlegget inneholder reklame)


Her har vært både oppturer og nedturer, hektiske dager som har lagt meg flat og i fosterstilling med smerter.


Men også mange fine stunder. Jula kom med fred i heimen, dog løpetid på Luna, så Lucas (som er kjemisk kastrert) har holdt et sydens liv med småklating 24/7.

Knut Einar og jeg har sovet på hvert sitt rom, men hver sin hund for å få fred.

Nyttårsaften var en forferdelig kveld for Lille Luna. HiN var hysterisk og vi fikk ikke roet henne før ut på tidlig morgen 1.januar. vi satt på vadet, med musikk og rennende vann for å overdøve rakettene.

Det var som en badstu, ergo var vi vel svett og varm alle fire; Knut Einar, jeg , Lucas & Luna.vi har hatt min fantastiske tante Rønnaug på besøk og stekt gammeldagslefser, og vi har for det meste holdt oss hjemme. i romjulen var det middag med guttenes mødre, og selvsagt lillesøster og bonuspappa for Håvard. Jeg synes det er godt, og veldig trygt, å kunne ha nære forhold til min manns ekser, ikke bare fordi de er guttenes mødre, men fordi de er herlige kvinner, som er gode, trygge og veldig hyggelige.


Jeg har også en nyhet. På hobbybasis har jeg begynt som klnsulent for Tupperware™️. Tupperware™️ er noe jeg har digget siden jeg var jentunge, og både Tante Astrid og Pappan min har drevet med Tupperware™️

Jeg blir ALDRI lei, og kan ikke få nok.

Til og med Knut Einar, som er den som lager mest mat i huset digger produktene, og han bruker gryter, kniver, bokser og det meste daglig.


Vi som er så tullete etter Salsa, har verdens kjappeste måte å lage en knallgod salsa på, ved hjelp av produkter herfra, blant annet en liten og genial urtekutter.

Siden det er korona, og restriksjoner med både samlinger, besøk og annet, så kjører jeg KUN Online-Demonstrasjoner av Tupperware™️. Et enveis liveshow, hvor kunder og andre interesserte kan kommentere og stille spørsmål underveis. Etter demoen; så bestiller man via Facebook-chatten, SMS eller telefon.

Jeg sender direkte til kunden for et ekspedisjonsgebyr tilsvarende postens porto. For tilgang av dette, samt tilbud og priser MÅ du inn i min lukkete Facebook-side.

Så enkelt, sikkert og smittefri handel.
Private familiebilder


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comments


bottom of page