top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Kom meg ut

Noen dager er verre enn andre, og andre er bedre enn andre.


Etter å ha vært boink-borte med medisiner, var det godt å komme seg ut av morgenkåpen til Knut Einar. Jeg sleit meg inn i dusjen, og følte meg ekstremt mye freshere etterpå. Så det var virkelig verd slitet. En dag med vanlige klær, som JEANS og en lys topp, med nyvaska hår og nyrenset fjes. Herlig! Kan ikke beskrives.

Glemte fortelle i går, men venninnen min, Hilde, som også er nabo kom med gave til meg og Knut Einar i går. ❤️ Ingen har bursdag, det var bare en gave, og en oppmuntring fordi ting har vært veldig tøft både fysisk og mentalt siste tiden pga ekstreme smerter i hodet mitt.Han tok meg med på shopping av nye jeans da jeg kun har en igjen. For det første er det lenge siden jeg har kjøpt jeans, for det andre har jeg gått noe opp i vekt. Det tredje er at de jeansene jeg hadde er så lørv at de fakler av ræva mi Av seg selv. Vanlig når man har en favoritt..... ikke sant!?


Det å være ute i sola var litt digg, selv om lyset er veldig skarpt. Er glad i sol, er ikke det, men vintersolen er skarpere og tar med på hodet mitt enn ellers. Så med støy, folk, fokus, og sol, så var jeg kanakkas da vi kom hjem. Så her er det hvile resten av kvelden.


God Fredag

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

コメント


bottom of page