top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Kan jeg få sove snart?

Jeg sover ikke. Jeg er dønn sliten, kortisolnivået i hjernen er skyhøy. Men hodepinen nekter kroppen min hvile.


For tiden er jeg så sliten at jeg har mest lyst å sove i ukesvis. Hodet derimot, det dundrer konstant og jobber i mot. Hver gang jeg er på nippet til å falle i søvn, så smeller det til. «DUNK DUNK! Du må faen ikke glemme meg. Jeg som sitter på toppen av kroppen og som sparker, slår, sager, banker med ishakker, hammer, slenger og som river og sliter med taggete klør i nervene i hjernen din!

Dunk Dunk! Du skal ikke få hvile, ro eller glemme meg. Du kan ikke dope meg bort, for jeg er her, vakende under overflaten likevel. Kun for å terrorisere deg! Du skal ikke glemme, ikke hvile meg bort. Jeg er her! Jeg drar ikke! DUNK DUNK»Søvnen lar vente på seg, og jeg blir mer og mer rett. Mindre og mindre energi. Jeg trenger rekreasjon. Hvile. Søvn! Søvn er undervurdert! Får jeg lov å sove en uke? En måned?

Ett år? Jeg vet jeg trenger det sårt.

Hodepinen driver Sleep deprivation med meg! Jeg vil SKRIKE; LA MEG SOVE FOR HELVETE!!!


Nå skal jeg slutte klage. Ta en liten tur i stormen med hundene. Bare ikke vindkastene kaster oss i bakken. Luna vil ikke gå ut. Hun vil sove på skulderen min0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comments


bottom of page