top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Jeg funken i går

Jeg virket i går. Du vet den knappen som vi har i bakhodet med «av» og «på»? Påknappen virket i går, og jeg var sosial i sola med Carina og flere andre.


Jeg kom hjem i femtiden og ramla helt om. Hodepinetopp, og konka ut i tre timer i sengen. I dag våknet jeg til en smertetopp på 9ern på VAS (smerteskala som går fra 0-10). Jeg avventer ennå morfin, for jeg liker ikke bruke dem. Ligger derfor i sengen og ser på serier. Charmed, fra 90-tallet.

Jeg synes ikke synd på meg selv, jeg er bare veldig veldig lei av å ha det slik. Derfor håper jeg operasjonen min i høst vil gå bra og at jeg slipper ha det sånn her i land tid. Det er slitsomt, og det er ikke enkelt for noen av oss.

Jeg ønsker være oppegående, bestemor som har tid og kapasitet. Mamma som er tilstede, og kone som fungerer ❤️ Det kan da ikke være så jævla mye å be om? Er jo ikke akkurat å be om 202 millioner eller…


Nann0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comments


bottom of page