top of page
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Jeg blir neandertaler

Jeg leser i dag i avisen og en realitykjendis som er dømt til fengsel og forvaring for minst 20 overgrep og voldtekt av et spedbarn.


https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/7Kl7VV/mann-doemt-til-elleve-aars-forvaring-for-overgrep-mot-spedbarn

Jeg leser og kjenner neandertaleren i meg komme til overflaten, og jeg begynner fantasere om å plaste garasjen, sette frem både skritteller, slagdrill, sirkelsag, spikerpistol og alt jeg har av samekniver og jaktkniver i hus. For ikke snakke om strips....


Jeg sitter i mitt koselig hjem og fantaserer om måter jeg skal skade og påføre vedkommende smerte på. Hinsides smerte. Ekstrem vold! Før jeg avliver restene av det som en gang var et menneske.

Er jeg ekstrem? Kanskje! Men jeg vil mene og tro at jeg er ikke alene om slike tanker. For den brutale jævelen som voldtar et barn, et spedbarn, fortjener å bli behandler som det avskummet det er. Som et slakt. Bare levende, dem til denne personen ikke orker mer.


Er jeg gal?

Fæl?

Sinnsyk? Nei. Jeg er bare så forbanna lei at disse jævlene får fengsel, forvaring, og kan kose seg med gratis mat, tak over hodet, varmt rom, når så mange i verden sliter. Ja, mange i Norge sliter.

Disse sadistiske idiotene som påfører barn ekstreme traumer for resten av livet. Jeg blir så provosert at jeg går «full Dexter»!


Kanskje dødsstraff i noen tilfeller ikke er så dumt!

Røde flagg, sier du? Neida, jeg er ikke et rødt flagg. Jeg fant bare min indre neandertaler et øyeblikk. Og måtte få utløp for denne.


Nannbilde: VOX

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Dama med SYV statsråder som føkka opp og måtte gå, og som måtte gå av selv men nesten måtte slites ut av statsrådskontoret, mener denne regjeringen har en ukultur. Hva med å for en gangs skyld kalle e

bottom of page