top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Jeg blir neandertaler

Jeg leser i dag i avisen og en realitykjendis som er dømt til fengsel og forvaring for minst 20 overgrep og voldtekt av et spedbarn.


Jeg leser og kjenner neandertaleren i meg komme til overflaten, og jeg begynner fantasere om å plaste garasjen, sette frem både skritteller, slagdrill, sirkelsag, spikerpistol og alt jeg har av samekniver og jaktkniver i hus. For ikke snakke om strips....Jeg sitter i mitt koselig hjem og fantaserer om måter jeg skal skade og påføre vedkommende smerte på. Hinsides smerte. Ekstrem vold! Før jeg avliver restene av det som en gang var et menneske.

Er jeg ekstrem? Kanskje! Men jeg vil mene og tro at jeg er ikke alene om slike tanker. For den brutale jævelen som voldtar et barn, et spedbarn, fortjener å bli behandler som det avskummet det er. Som et slakt. Bare levende, dem til denne personen ikke orker mer.


Er jeg gal?

Fæl?

Sinnsyk? Nei. Jeg er bare så forbanna lei at disse jævlene får fengsel, forvaring, og kan kose seg med gratis mat, tak over hodet, varmt rom, når så mange i verden sliter. Ja, mange i Norge sliter.

Disse sadistiske idiotene som påfører barn ekstreme traumer for resten av livet. Jeg blir så provosert at jeg går «full Dexter»!


Kanskje dødsstraff i noen tilfeller ikke er så dumt!

Røde flagg, sier du? Neida, jeg er ikke et rødt flagg. Jeg fant bare min indre neandertaler et øyeblikk. Og måtte få utløp for denne.


Nannbilde: VOX

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Commenti


bottom of page