top of page
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

I går ble jeg redd

Høres kanskje snålt ut, men jeg ble livredd i går.

Jeg trodde faktisk Hemicrania'en var tilbake. Dundrende hodepine, massive smerter, og det var hjalp ikke med Zomig heller (migrenemedisin). Så dagen ble tilbrakt mest i mørket.


Jeg kjente fortvilelsen komme skyllende over meg, og en "nei, faen heller, var fem uker alt jeg fikk?"

Jeg gikk fra motløs til sinna, og tilbake igjen.

Men så, løsna det. Og etter en ny runde Paracet så gikk det bedre.

Våknet i dag uten hodepine, og det var nok ikke HC, men en vanlig migrene. Hadde rett og slett glemt hvor smertefullt migrene kan være. Et helvete det også, men et helvete som ikke varer ❣️0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Dama med SYV statsråder som føkka opp og måtte gå, og som måtte gå av selv men nesten måtte slites ut av statsrådskontoret, mener denne regjeringen har en ukultur. Hva med å for en gangs skyld kalle e

bottom of page