top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Hvor langt skal man godta at trakasseringen går?

De fleste av oss har barn eller kjenner barn i vår nærhet som har vært ertet på et eller annet tidspunkt. Noen har faktisk barn som mobbes og trakasseres, og disse barna er vi enig om at de skal vernes om.

Men når barn og unge hetses på nett av voksne, fordi de er engasjerte, da er det som en bryter som slås av; Den bryteren som kalles sunt folkevett. Vi er alle klar over hvordan både gamle gubber, og kvinner, hetser Gretha Thunberg, og den med rammest hest er Kari Jaquesson.

Hvem er egentlig Kari Jaquesson, bortsett fra at hun trente folk via tv-skjermen på 90 tallet, og var med på å trene folk på TrimTram i Oslo, også på 90-tallet? Av en eller annen grunn er hun blitt sjefshetseren for alt som går i to sko og som har en mening, eller bare eksisterer. Hetsen hennes av Gretha Thungberg går ikke bare på at jenta er “et barn”, men hun er åpenbart i følge Kari et stygt barn. Så her går en voksen kvinne, og Kvinnegruppe Ottarmedlem, ut og kommenterer en 16 årings UTSEENDE. Jeg hadde forventet slik av en pre-pubertal guttunge som er dødsforelska og skal tøffe seg, men ikke en voksen kvinne på godt over 50.

Det er ikke første gang Kari kritiserer eller er grusom i kjeften mot unge kvinner; Det var hun også på et parolemøte for Kvinnedagen for en del år siden, hvo hun regel rett gav unge kvinner beskjed om å suge kuk hele dagen og se om de ikke ble slitne. Jeg tviler på at Kari selv har sugd kuk en hel dag, så hvor sliten man kan bli av det tror jeg ikke hun selv vet. Jeg kjenner til prostituerte som er dypt uenig med henne, men Kari og hennes like gidder ikke høre på de prostituerte når de forteller hvorfor sexkjøpsloven er farlig for dem, og forhindrer dem i å ha en trygg arbeidsplass. Ja,nettopp;Arbeidsplass.

Kari har også en agenda mot transkvinner, fordi de i følge henne er opptatt av å vifte med penisen foran unge jenter og barn i damegarderober. Her går hun faktisk så langt at hun henger ut personer som både penisviftere, men også pedofile på jakt etter barn.

I tillegg har vi den pågående hetsen av Thunberg, hennes utseende og at hun er psykisk syk. Ja, for hun har jo asperger. Dette har fått mange til å kommentere at hun er en robot, at jenta ikke evner tenke selv, og at dette er en psykisk lidelse. Det er så feil. Jeg har selv asperger, og det er ikke en psykisk lidelse. VI er faktisk full oppegående og smarte mennesker som lever normale liv. Vi kan kanskje ha noen OCDer, eller at vi har manglende forståelse for hvordan mellommenneskelige relasjoner foregår. Men vi er hverken dumme, tilbakestående eller psykisk syke. Selv har jeg kjent Kari i 25 år, og snakket mye med henne, både om trening og andre ting. Og ikke en gang har hun påstått jeg var psykisk syk eller tilbakestående. Da jeg påpekte dette til henne på twitter, så ble jeg blokkert.

Så hva er det med Kari Jaquesson? Godt spørmål. Men skal man anta noen er ustabile og sliter; så er det henne, og ikke unge Gretha som er dypt dedikert til klimasaken.
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kristin Gjelsvik MOBBER

Til Kristin Gjeslvik. Jeg satt med sjokk og undring å så på din ranting mot Sophie Elise på Vixen Awards nå i helgen. Og må innrømme at først ble jeg stum, så ble jeg regel rett forbanna. Ikke fordi

Commentaires


bottom of page