top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Høyre og Finnes

Jeg har lest opp og ned i mente i media saken, og jeg kanskje like sjokkert som Erna Solberg over størrelsen, eller omfanget av hennes manns trading.


Jeg har et par ting som må adresseres;


Finnes dolket kona i ryggen!

Det er det ingen tvil om!

Han har med viten og vilje bedrevet trading, løyet om det i media og egen bok.

Dette er et svik mot sin ektefelle som ville revet unna en hver grunnmur i et ekteskap!

Jeg forventer at Erna lørver han ut, ferdig flådd!

Rett og slett fordi hun alltid har fremstilt seg som en ærlig og redelig person, foretrukket å sitte stille i båten mens bikkjeslagsmål både i egen regjering og andre partier har forekommet.

Tause Erna.

Jern Erna.

Klengenavnene har vært det, både på godt og vindt.

Nå er det Knuste Erna vi ser.


Svik i ekteskap begås!

Jeg har selv vært utsatt for økonomisk svik i ekteskapet, hvor jeg etter mange år hadde økonomien på stell. Hadde Mastercard , og to kredittkort liggende for a rainy day.

Etter år med økonomisk slit var jeg på toppen, og ting gikk på skinner.

Så kom min eksmann inn i bildet.

Løy og mente han ikke hadde ei krone, og samtidig som jeg dekket alle utgifter tok han opp abonnementer og stiftet gjeld i MITT navn.

Han hadde tilgang til mitt fødsels-og personnummer pga ekteskaplisensen, og senere skillsmisseattesten.

Da jeg kasta han ut, uvitende om dette, men grunnet hans utroskap fysisk, så tok han begge kredittkortene og Mastercard med seg. De var jo trygt låst inne i pengeskrinet. Trodde jeg.

Nå er det slik at tiltross for anmeldelser, er jeg fortsatt ansvarlig for mine manns handlinger, fordi jeg har "frivillig gitt han informasjonen".


På samme måte kan en si at Erna ER ansvarlig for Finnes aksjehandel, fordi hun har bodd i samme hus, dokumentene har vært på hennes kontor, som han har hatt tilgang til.

Han kan ha lest hennes e-poster uten at hun visste, men likevel; ektepar deler ofte passord, fødselsnummer og koder til kort og slikt.

Så derfor er hun delaktig i dette.


Media slapp saken etter valget.

Høyre gjorde et brakvalg, og mange er forbanna over at dette ikke slapp før valget.

Konspirasjonsteoriene er mange om både medias rolle, og om se også ønsket Ap og venstresiden nord og ned.

Hvem vet. Jeg foretrekker stole på mediene, og at dette er en ikke-sak for årets valg.

Hvorfor? Fordi vi vet så inderlig godt at Høyresiden uten skrupler anser ikke dette som et svik, og velgerne ville likevel valgt sine parti.

For der det er viktig for høyresiden å ta Støre og Vedum ( som har sviktet hele folket i Finnmark, men det er en annen sak), så mener de plutselig at dette er jo lokalvalg.

Derfor tviler jeg sterkt på at Arbeiderpartiet og Senterpartiet ville gjort det bedre i valget om Finnes ble hengt i media før valget.

Valg et en tung skute å snu, det vet vi alle på grasrota i partiene.Mine tanker om dette som har skjedd;

Noen må gå!

Både i Ap og Sp, hvor tilliten fra grasrota er lik null.

I Høyre fordi de har lagt til rette for, Erna hemmeligstemplet faktisk sin manns handel med aksjer da hun var statsminister, saken som nå har kommet opp.

Både Ap, Sp og Høyre med god hjelp av KrF og FrP har lenge jobbet for hemmeligstempling og hemmeliggjøring av dokumenter, postlister og andre saker på deres statsråds-statsministerkontor. De er like ille....0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Jeg er bekymret!

Dama med SYV statsråder som føkka opp og måtte gå, og som måtte gå av selv men nesten måtte slites ut av statsrådskontoret, mener denne regjeringen har en ukultur. Hva med å for en gangs skyld kalle e

Commentaires


bottom of page