top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Høstens viktigste konsert, kommer du?

I går kom pressemeldingen fra koret, og den har gått ut til aviser i våre lokalområder.

«Velkommen til høstens viktigste konsert.

I disse tider er det mye på tapetet rundt om på konsertarenaer i landet, men høstens viktigste konsert finner sted på Kolben Kulturhus nå den 3. november; På Grensen til Allsang med korgruppen Wicked Rock Circus, som består at en miks av dyktige musikere, med årelang erfaring fra norske konsertscener, og amatører som aldri har stått på en scene før.

Konserten vil presentere et potpurri av kjente låter fra skandinaviske artister, som blant annet Gasoline, Roxette, ABBA, Stage Dolls, og CC Cowboys.

Dette kan sies å være høstens viktigste konsert, fordi inntekt for konserten går nemlig til Kreftforeningen og Sykehusklovnene. Dette er to ideelle organisasjoner som fortjener, og trenger, all den støtte de kan få.

Ildsjelen, Morten Skaug, har satt opp forestillingen 2 ganger før, og har vært primus motor for dette koret som i starten bestod av bare menn. Denne gangen har de klart å få med seg hele tre damer på scenen med dem. Selv om det har vært noen utskiftninger i koret, så består noen av de opprinnelige medlemmene på scenen denne gangen også; Morten selv, Tommy Sand, Raymond Wiig og Knut Einar Evenmo. Denne gangen har de fått med seg Trond Hoff, Elisabeth Bøvold, Elin Mikkelsen og Nann Jovold-Evenmo. I bandet er det flere av medlemmene som har vært med tidligere, og de består av Lasse Bjørn Johansen, Bjarne Torud, Kai Asker og Simon Sigurdson.

Han sier han kunne alltids gjort som så mange andre og startet en innsamlingsaksjon via sosiale medier, men velger heller å invitere til et dundrende sceneshow hvor folk i alle aldre kan komme og synge med på sine allsangfavoritter gjennom tidene. For det er trossalt mye mer moro å delta eller være til stede mens man støtter en god sak.

-«Denne gangen vil også inntektene av konserten går til veldedige organisasjoner og i år har vi valgt å dele overskuddet med Sykehusklovnene, som er en ideell organisasjon som sprer glede hos barn på norske sykehus». Sier Skaug.

Deltagerne i koret gir av sin tid for å støtte sakene og har jobbet nesten et år for å komme i mål med konserten. -«Alle vi har noen vi kjenner som har eller har hatt kreft. Mange av oss kjenner et barn som har vært innlagt på sykehus i land tid. Derfor er det viktig for oss å få være med på å støtte Kreftforeningen og Sykehusklovnene»

Vi lover er kjempeshow den 3. november i Kolben Kulturhus. Og oppfordrer alle til å komme å støtte disse to foreningene sammen med oss.

Wicked Rock Circus»
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kristin Gjelsvik MOBBER

Til Kristin Gjeslvik. Jeg satt med sjokk og undring å så på din ranting mot Sophie Elise på Vixen Awards nå i helgen. Og må innrømme at først ble jeg stum, så ble jeg regel rett forbanna. Ikke fordi

Komentarai


bottom of page