top of page
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Håp i hengende ledning?

Hvor skal jeg begynne?

Det skjer ting, kanskje ikke så raskt som jeg håper, men skjerSnakket med nevrolog, og nå skal jeg først prøve ut en ny epilepsimedisin; Orifiril. Det er frem til mai, virker den, så får jeg fortsette. Virker den ikke? Vel, da seponerer vi.

Hun skal også snakke med kirurgene som driver med ONS studien; Altså snakk om å operere inn nervestimulatorer på de occipitale nervene i hodet (bakhodet) som da stimuleres ved en liten boks.

Dette er blitt brukt på pasienter med migrene og cluster, med god effekt. Jeg har ingen betenkninger ved å få operert dette inn, for jeg er desperat og gjør HVA SOM HELST for å slippe alle smertene jeg har.


Leg legger ved bilder av ONS:
Det er da snakk om en egen pacemaker i hodet!

Vi takker ja til legevitenskapen, og nevrologene på Rikshospitalet er rett og slett FANTASTISK!!


Nann


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Dama med SYV statsråder som føkka opp og måtte gå, og som måtte gå av selv men nesten måtte slites ut av statsrådskontoret, mener denne regjeringen har en ukultur. Hva med å for en gangs skyld kalle e

bottom of page