top of page
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Håp i hengende ledning?

Hvor skal jeg begynne?

Det skjer ting, kanskje ikke så raskt som jeg håper, men skjerSnakket med nevrolog, og nå skal jeg først prøve ut en ny epilepsimedisin; Orifiril. Det er frem til mai, virker den, så får jeg fortsette. Virker den ikke? Vel, da seponerer vi.

Hun skal også snakke med kirurgene som driver med ONS studien; Altså snakk om å operere inn nervestimulatorer på de occipitale nervene i hodet (bakhodet) som da stimuleres ved en liten boks.

Dette er blitt brukt på pasienter med migrene og cluster, med god effekt. Jeg har ingen betenkninger ved å få operert dette inn, for jeg er desperat og gjør HVA SOM HELST for å slippe alle smertene jeg har.


Leg legger ved bilder av ONS:
Det er da snakk om en egen pacemaker i hodet!

Vi takker ja til legevitenskapen, og nevrologene på Rikshospitalet er rett og slett FANTASTISK!!


Nann


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page