top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Håp i hengende ledning?

Hvor skal jeg begynne?

Det skjer ting, kanskje ikke så raskt som jeg håper, men skjerSnakket med nevrolog, og nå skal jeg først prøve ut en ny epilepsimedisin; Orifiril. Det er frem til mai, virker den, så får jeg fortsette. Virker den ikke? Vel, da seponerer vi.

Hun skal også snakke med kirurgene som driver med ONS studien; Altså snakk om å operere inn nervestimulatorer på de occipitale nervene i hodet (bakhodet) som da stimuleres ved en liten boks.

Dette er blitt brukt på pasienter med migrene og cluster, med god effekt. Jeg har ingen betenkninger ved å få operert dette inn, for jeg er desperat og gjør HVA SOM HELST for å slippe alle smertene jeg har.


Leg legger ved bilder av ONS:
Det er da snakk om en egen pacemaker i hodet!

Vi takker ja til legevitenskapen, og nevrologene på Rikshospitalet er rett og slett FANTASTISK!!


Nann


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comments


bottom of page