top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Flytte fokuset fra smerten

Det har vært en del fokus på smerter og smertelindring, eller manglende smertelindring her i bloggen. Men jeg har noen småting jeg gjør for å prøve få fokuset vekk fra smertene. Hundene Lucas og Luna er noen som får frem omsorg og kos. De er mors små hundebarn.

Lucas er 10 1/2 år, Lhasa apso/malthesermix , og har vært med meg verdens rundt. En kan si han er begynt å bli en gammel gubbe. Han er litt sær, men det har han forøvrig vært hele livet. Luna er 3 år, yorkie, og gatas kjeftsmelle. Hun elsker sitte i vinduet å knurre til alt som rører seg, spesielt nabokatta Edward! Disse to er våre små gull, som gir mye glede.


Hobby får man ikke tid til når man sliter med smerter? joda, det har jeg innimellom. Både Tupperware, salg til venner, bekjente og familie osv osv. Tar det når jeg evner, klarer og har litt tid til det. Det er vanskelig å ha party pga korona, men også fordi jeg ikke alltid er sikker på formen min. Men selger jo greit, og huset svømmer i Tupperware, til mannens store fortvilelse 😂Og så har jeg et par ting til. Nemlig det jeg kaller goggiser. Det er babysko, og de stensetter jeg med rhinestones og Swarovski krystaller, så Dr blir søte små gaver til den nyfødte, eller dåpsgave.

Jeg har solgt noen, men da har jeg tatt penger for skoa og steinene og ikke jobben jeg gjør. Den er sånn «mental utladning», hvor jeg blir borte i det pirket det er med å lime på steinene. Få det til å passe og se pent ut. Jeg skal ikke lyve, det er en dyr hobby, for steinene koster sitt. Men de er en koselig ting å gi bort, og nå holder jeg på med to par småsko som er til familiemedlemmer som har fått og skal ha småttiser. Et par røde sko, og et par blå.


I tillegg elsker jeg bøker. Det å lese noe lettlest roer faktisk hodet endel, så jeg kan lese kjapt gjennom en bok, huske storyen og så likevel være i ok form. Jeg har alltid vært en lesehest og prøver i det lengste lese bøker, selv om jeg mange ganger må ta til takke med å bare se på boka pga smertene i hodet. Filmer og serier er også en lidenskap og vi ligger ofte i halvmørket med kun tv og stearinlys, og ser film eller en kul serie. Tips; tyrkiske serier på Netflix er genialt. Må innrømme at tyrkisk Rap er bedre enn amerikansk. Mer melodiøs!


Vel det var dagens; How to forget pain. Funker ikke, men alt det over gjør at jeg kan prøve.


Og du; vil du kjøpe Tupperware; kontakt meg på messenger på Facebook, så ordner jeg deg katalog 🤗


Nann
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Kommentare


bottom of page