top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Endelig sov jeg godt

Man skal ikke undervurdere søvn. Å kunne sove en natt igjennom er virkelig ren skjær lykke, og så undervurdert som det er mulig. Du vet ikke hvor godt det er før du har gått flere dager uten! Så enkelt er det.

Solstrålene mine er alltid med meg når jeg sover, eller ligger. Men de må ut på tissetur med papsen i løpet av dagen.

Så kommer de blid og glad opp i sengen min, og minste knuffer seg inn under dyna og i armkroken.

Luna er en 3 år gammel yorkie, og hun er en skikkelig blidfis. Vi fikk henne I fjor sommer, etter at hennes forrige eier ble syk. Tok litt tid før Lucas på snart 11 år godtok henne, og nå leker de godt sammen, og sover side om side.

Lucas er en mix av Lhasa Apso og Malteser, og er en skikkelig særing. Lenge mistenkt at han tror han er et menneske. Han har reist verden rundt med meg, bodde i LA med meg og var en vandrende sjarmør i Hollywood.

Lucas er en liten posør, mens Luna må være på fanget til papsen (Knut Einar) for å bli tatt bilde av.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comments


bottom of page