top of page
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Endelig sov jeg godt

Man skal ikke undervurdere søvn. Å kunne sove en natt igjennom er virkelig ren skjær lykke, og så undervurdert som det er mulig. Du vet ikke hvor godt det er før du har gått flere dager uten! Så enkelt er det.

Solstrålene mine er alltid med meg når jeg sover, eller ligger. Men de må ut på tissetur med papsen i løpet av dagen.

Så kommer de blid og glad opp i sengen min, og minste knuffer seg inn under dyna og i armkroken.

Luna er en 3 år gammel yorkie, og hun er en skikkelig blidfis. Vi fikk henne I fjor sommer, etter at hennes forrige eier ble syk. Tok litt tid før Lucas på snart 11 år godtok henne, og nå leker de godt sammen, og sover side om side.

Lucas er en mix av Lhasa Apso og Malteser, og er en skikkelig særing. Lenge mistenkt at han tror han er et menneske. Han har reist verden rundt med meg, bodde i LA med meg og var en vandrende sjarmør i Hollywood.

Lucas er en liten posør, mens Luna må være på fanget til papsen (Knut Einar) for å bli tatt bilde av.
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Dama med SYV statsråder som føkka opp og måtte gå, og som måtte gå av selv men nesten måtte slites ut av statsrådskontoret, mener denne regjeringen har en ukultur. Hva med å for en gangs skyld kalle e

bottom of page