top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

En søvnløs natt

Sola har skint et par timer allerede, selv om resten av huset sover.

Jeg stod opp før fem, gadd ikke ligge telle sauer og kaniner, så jeg la Luna med hodet på min pute og trakk dyna mi helt opp til «haken» hennes.

En enorm dobbeldyne for 3,2kg hund. Lucas sov søtt i sin seng, men hadde kasta av seg dynen sin, så den pakket jeg fint og godt rundt han. Han gløttet litt på meg, og krøllet seg sammen mens han sukket og sov videre. Ingen skal komme å si jeg ikke elsker hundene mine!

Jeg pakka dyna rundt den vakre mannen min også, kysset han i nakken, før jeg tuslet ut i stuen.


Hodepinen knuser meg, men en pille og masse vann, så er sitter jeg nogenlunde rett i sofaen og ser ut på solen som står opp og lyser vakkert over trollskogen rett bortenfor oss. Vakkert. Stille. Sårt.

En ny dag som forsiktig titter frem med løfter om solkyssete kinn, varme, og vår.
Klikke tikker sakte inn mot en ny dag. Kaffekoppen i hånden, pledd rundt den småkalde kroppen min, og serie på tv. Da blir det bedre. En liten stund.

Snart dufter det croissant, og det håper jeg gutta synes er ok når de våkner.

Ha en fantastisk dag lesere.

Håper dagen blir fantastisk.

Og du som er smertepasient; måtte dagen bringe lindring, og håp om smertefrie dager.

Nann


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comments


bottom of page