top of page
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

En gave som varmet

Jeg var en kjapp tur i Alta sist uke, for å besøke venninnen min, og hilse på folk.

Som alltid når jeg er ute å reiser, så står jaggu togene! Det ER så typisk. Feil på toglinjene eller signalanlegget, rett før jeg er på vei ut døren, til jeg skal være i lufta. Denne gangen ble det AirPort Taxi, etter mye om og men.


Kom meg frem, og det ble sen middag på kinarestauranten i Alta utpå kvelden, før kaffebesøk hos brodern, Per Erik, for å se på studio hans. Han har åpnet tattostudio i Alta, og jeg må innrømme; han er faen så dyktig med maskinene, farger og design. Så skal du ha Tattoo i Alta?

Sigurdsen Tattoo!

Onsdag var jeg på et par møter, og så litt utpå ettermiddagen fikk jeg tidenes overraskelse av min venninne ❤️ Hudpleie på City Hud,med både farging og fiksing av vipper og bryn, massasje, og mye annet.

Det var rett og slett himmelsk. I tillegg fikk jeg julegave av Christel, som eier City Hud, hudkrem for MIN hud. Jeg var helt satt ut, for dette var ikke billige to timer.Massasjen av nakke og skuldre var virkelig noe jeg også trengte med dette hodet mitt som alltid er smertepåvirket, som gir såre og stive skuldre.

Er du i Alta, eller bor der; ta turen innom City Hud på en god time eller to med hudpleie, massasje og rett og slett avslapning. Om så en gave til deg selv 🎁🛍

Og så er de så flinke til å finne rett hudpleieprodukter til din hud.

Nå er jeg hjemme igjen, og sitter i sofaen i et halvveis julepyntet hus. Det er jul snart, og jeg håper alle dere som leser tenker litt på de som gruer seg til jul. Med over 500 000 fattige i Norge, vil der være de som ikke har i overflod. La oss hjelpe dem; en VIPPS til noen du vet sliter, eller kanskje gaver til deres små. Gavekort på Kiwi, Coop eller Rema, og kanskje HM, Cubus og Kapphal Varmer for de som har lite.

Jeg utfordrer deg til å hjelpe noen som har det tøft. Sjekk også Finn.no for der er mange som søker etter hjelp til jul.


Nann
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Dama med SYV statsråder som føkka opp og måtte gå, og som måtte gå av selv men nesten måtte slites ut av statsrådskontoret, mener denne regjeringen har en ukultur. Hva med å for en gangs skyld kalle e

bottom of page