top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Det er da bare en pikk, jenter

Jeg ble ganske oppgitt over henne, her sitter hun og sutrer i lange baner på det ene blogginnlegget etter det andre over han som på død og liv skal sende henne bilder av pipenisen sin. De har vært i forhold en stund, han sender støtt og stadig bilder av tassen og hun klager over det offentlig. Og ja hun får bilder av andre menn også, på tlf , på bloggen, og på instagram. MENN LIKER å sende bilder av tissefanten sein til kvinner visstnok.  Det er en trend i sosiale medier for tiden og har vært det lenge. Kvinner klager på det i hytt og pine.  Jeg husker for en del år siden så fikk jeg det på mail av en kollega, og jeg valgte holde kjeft om det, og bare anmelde det.  Simple as that.  Han jobber ikke lenger i døren. 

Det er utrolig hvor dobbeltmoralistisk mange kvinner er, med tanke på klagingen over at menn ikke skal trøkke bilder av deres organer i tryne på deg, men for all del ; FREE NIPPEL er greit? Da skal man godta at alle skal se hashtag free nipple over alt. For pupper er greit.  Hva om jeg ikke vil se puppene dine over alt?  Hva om jeg synes pupper er ekkelt?  Hva om jeg ikke syner hengepupper, silikonpupper, normale pupper, overdimensjonerte, eller underutviklete… ja alle typer pupper i offentlige rom, på sosiale medier eller hvor faen det måtte være er greit?  Jeg er drittlei av kvinner som hele tiden skal bruke kroppen sin til å hevde seg og sin rett til alt mulig, og samtidig sutre og klage over at man ikke bli anerkjent for det man har i hodet sitt. “Han bryr seg kun om det jeg har mellom beina, ikke det jeg har i hodet”. Gud bedre, om jeg fikk en krone for hver gang jeg hørte den hadde jeg vært millionær! Det er faen ikke rart, mener jeg. For kvinner er av og til komplette idioter som tror det å flashe nippelen er feminisme, at det gjør noe annet enn å få menn til å sikle. Seriøst!  Free Nipple handler ikke om NOE annet enn at du har lyst til å være en rebell, som får lov å ta av deg klærne der og da uten å kalle det pornografi, eller bli kalt hore, glamourmodell eller nakenmodell. Det er hverken et statement eller noe.  Hadde du ammet en baby hadde jeg kunne anerkjent det, eller om du var brystkreftoverlevende som kanskje skulle fortelle en historie. 

Så tilbake til dette med menn og deres tissefanter;  De samme damene som raljerer om #FreeNipple sutrer i lange innlegg om menn og deres tissefanter. Jeg undrer på om de ikke hadde trødd ut en #FREEPUSSY kampanje om vaginaen eller musa hadde vært utvendig. Tenk så tøft om vi kvinner hadde vært født med utovertiss vi også; Da kunne vi også sveivet med den. Vist den stolt frem. Svoshet frem og tilbake, og tatt bilder som vi sendte over alt. Tenk for en kampanje!  OH MY! 

Dette handler om sjalusi over at vår er innvendig og ikke utvendig. Hashtagg den du! 

Nann Jovold-Evenmo 
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Hvem har ansvar for din sikkerhet?

På twitter havnet jeg i en lang diskusjonstråd om kvinners trygghet og om menn som stigmatiseres av kvinner.  Det fikk meg til å undre på hvorvidt vi skal være redd nettroll som sitter og føler seg k

TV NORGE gjør narr av seksuell trakassering av menn

Dette er overgrep!  Både fra disse to unge kvinnene, men også fra produksjonsteamet som ikke griper inn.  En ung mann, som flere ganger sier nei, og to kvinner som likevel fortsetter å tafse og ta p

Comments


bottom of page