top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

De jævla sosialistene!


Ja, de forbanna kommunistene som skal trø sosialistisk og kommunistisk delingspolitikk nedover hodene våre. De som krever at vi skal betale høye skatter og avgifter, og som mener at alle skal ha rett til gratis helsevesen, omsorgstilbud, skoler og ja alt. Hva faen er galt med dem?


I disse koronatider skal du være glad for at de jævla kommunistiske og sosialistiske svina har sittet med makten i landet i mange etter krigen. For uten dem, som er en del av arbeiderbevegelsen og fagorganisasjonene; Så hadde du som stemmer høyre, frp og andre høyrekonservative partier vært rimelig ute å kjøre nå. For mens regjeringen vår nå kan kjøre ut krisepakke på krisepakke til både Per, Pål og Espen Askeladden så vel som Kong Salomon, så er det fordi våre tidligere sosialistiske regjeringer og partier har sørget for at vi har en reserve bygget opp av våre skatter og avgifter som du hater så innmari.


Noen uker i Lock Down skal vi klare, rett og slett fordi vi kan. VI har midlene på bok, og utenfor boka. VI har en pengesekk å ta av og trenger ikke låne av andre land eller IMF. Vi har selv. VI har spart. Det er nå vi kanskje innser at det å være en jævla sosialist er fornuftig, fordi ikke bare godene, men også byrdene. Nei, ditt forma får ikke krisepakke fra Staten om du skal ha utbyttefest, da får du klare deg selv. Men dine ansatte får inntektssikring i form av dagpenger under permittering. Vi har til og med økt antall dager med full lønn til minimum 20. I tillegg kan du ikke få sparken i permisjonstiden, og eventuelle oppsigelser skal være saklig begrunnet, også i disse koronatider.

Jeg tenker litt sånn om dagen; Kanskje man burde rette en takk til fagforeningene og organisasjonene som i over hundre år har stått på barrikadene for dine rettigheter, selv du som er en snylter som får godene av denne gjengens slit og strev uten å være medlem. Ja, for det ER fagforeningenes fortjeneste at DU får dagpenger under permittering, oppsigelsesvern i disse koronatider, og ikke minst; Deres fortjeneste at krisepakkene kommer på løpende bånd. Jeg håper du har vett nok til å melde deg inn snarest, slik at du faktisk dekker din del av det som forhandles frem av organisasjonenes og de tillitsvalgte. Jeg tenker det må være innmari flaut å kverne opp om jævla sosialister når de er eneste grunnene til at du nå kommer til å klare deg fremover i tiden som kommer. Jada, det blir knabert, du vil ikke få full lønn, men du har tak over hodet og får mulighet til å ha det vesentlige. Jeg er stolt over å være en jævla sosialist, og ikke minst organisert! Hva er du stolt av?

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comentarios


bottom of page