top of page
Krystallsalt
  • Forfatterens bildeNann Jovold-Evenmo

Bryllup og hudpleie

Ja, disse to går jo ofte hånd i hånd.

En skal se bra ut, og man skal FØLE seg bra, enten det er eget eller andres bryllup.


Vi dro til Alta/Alattio 18.08 fordi jeg skulle få en ekstra dag å slappe av på før et av mine favorittmennesker skulle gifte seg.

Det var Embla, som jeg er en slags tante til.

Bryllupet var regel rett fantastisk, og bruden vakker som en arveprinsesse der hun kom opp kirkegulvet, arm-i-arm med sin pappa.

Og bryllupsfesten varte ut i de sene nattetimer, men denne dama her dro tidlig pga det helsikkes huet.


City Hud i Alta/Alattio:

Nå er det sånn at hver gang jeg er i Alta, så må jeg innom min gode venninne Christel sin hudpleiesalong, City Hud i Alta.

Og det blir ofte meg og Christel som skravler i noen timer mens hun pleier denne såre rosacea og smerteslitne huden min.

Og det er balsam, ikke bare for huden, men også sjelen.

Christel ordner opp, og alltid har jeg en strålende og klar hud når jeg tusler ut der fra, og hele meg smiler. Og så glemmer man hodepinen for en liten stakket stund.

Hun er også eksen til min mann, noe som mange synes er så «rart» at hun er en av mine beste venninner i Alta/Alattio. Men så skal det sies; hun var en av pådriverne for at jeg og Knut Einar skulle finne sammen ❤️


Jeg vet mange med rosacea sliter veldig med å finne riktige hudpleieprodukter, og mange (som meg) går på antibiotika for å dempe inflammasjonen i huden.

Men jeg har funnet hudpleieprodukter som hjelper meg holde denne vanskelige og sårete huden i sjakk;

Og DET via min gode venninne Christel.


Jeg bruker hver morgen følgende;

  1. ZoSkin gentle gel cleanser- en god rensegele som skummes godt opp og masseres rundt i fjeset og halsen. Så skylles av og klappes tørt med et mykt håndkle.

  2. Så er det pads, cleansing pads, også fra ZoSkin. De går jeg over huden med for å få bort all talg som har kommet Ila natten, og satt seg som en hinne over rosacea-sårene.

  3. Rozatrol-serum. Denne er spesialutviklet nettopp for rosaceahud, og jeg bruker to pump av denne, og fordeler gjevne ut over ansiktet.

  4. Til sist er det dagkrem, ZoSkin BrightAlive Skin Brightner. Fjerner uregelmessige pigmenter, og gir jevn og god fukt igjennom dagen.

  5. Til sist; CeraVe skin moisture med solfaktor. Pga av Rosacea går jeg ALRDI ut døren uten solfaktor. Ikke på overskyete, regnværs- eller snørike dager. Rett og slett fordi man SKAL beskytte huden mot UVA/UVB-stråler, som ikke bare gjør huden eldre, men også skader hudens naturlige barrierer.

  6. ALTSÅ; SOLFAKTOR! Minimum 25, helst 50+

Kveldsrutiner er mye av det samme, untatt solfaktor. Men jeg bruker 3 ganger i uken en sensitive skrubb (også ZoSkin) for fjeset. Den står fast i dusjen, for det er der jeg skrubber. Damp og godt vann hjelper den å virke.


Dyrt tenker du?

Å JA! Jeg kan ikke handle inn alle produktene samtidig, så her er ofte litt nå og litt da. Og det tar tid å bygge seg opp en hudpleie-hylle med de riktige og gode produktene. Bursdagsgave-penger brukes ofte på hudpleieprodukter.Er du i Alta/Alattio på ferie, eller bor der også. Ta turen innom damene på City Hud og ordne deg en time med god hudpleie, og informasjon om hvilke produkter DU bør bruke.

Christel har veldig mange års erfaring med hud, forskjellige hudtyper, produkter og det å finne riktig pleie for din hud.


Når jeg er i Alta/Alattio er det både familiebesøk, og vennebesøk. Og man kommer ikke unna bestevenninne-besøk hos Unni. Jeg MÅ innom. Jeg MÅ ha tid med henne. Sånn er det bare ❤️


Vel det var min tur til Alta/Alattio for en uke siden. Og, jeg håper det ikke blir lenge til neste gang.

Nå er det straks ut døren og på pressevisning for Magnor. DET gleder jeg meg til, for det er høstens begivenhet for meg og bloggen.
Nann

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bolig for alle

Jeg har undret og tenkt lenge på hvorfor det er blitt sånn at syke, uføre, enslige, enslige forsørgere og de med lav inntekt ikke kommer inn på boligmarkedet. Bankene r som regel private bedrifter, ei

Anbefalt til jobb

Det er noe med Brenna-saken, og Trettebergstuen-saken for den del, som gjør meg litt oppgitt, og det er den stadige bruken av inhabilitet. Saken er at hun HAR strengt tatt ikke gjort annet enn det so

Comments


bottom of page